Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei În business. Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director, Pcbit Electronics: Marja de profit este cea mai mare provocare în acest tip de business

23.10.2021, 10:00 Autor: Ramona Cornea
Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director al furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT Pcbit Electronics, afirmă că cea mai mare provocare în acest tip de business este Marja de profit este cea mai mare provocare în acest tip de business.
 
”Marea problema a noastră o reprezintă marja de profit sau adaosul comercial, care este destul de mic în comparaţie cu ceea ce trebuie să oferim noi, în sensul că trebuie să fii tot timpul la curent cu noile tehnologii, trebuie să înveţi foarte mult, trebuie să fii tot timpul în trend, piaţă este super dinamica, oamenii vor foarte multe soluţii, au nevoie de cunoştinţele tale şi atunci acest aspect înseamnă timp, ceea înseamnă că costă bani şi de multe ori nu este acoperit de partea de margine şi adaos comercial.  Lucrăm foarte bine cu clienţii nostrii din zona de business to business, avem relaţii de peste 5, 6, 7 ani cu ei. Partea asta este acoperită. Nu sunt alte probleme, aceasta este singura noastră problemă”, a declarat Mădălina Miu în cadrul emisiunii Femei în business realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.
 
Compania Pcbit Electronics a ajuns la o cifră de afaceri de peste 5 milioane de lei în anul 2020, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. În prezent, furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT are opt angajaţi. 
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar”, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un extras din interviul acordat de Mădălina Miu în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
 
 
 
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone