Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Raluca Milin, fondatoare, Sensio: Vrem să ne continuăm dezvoltarea în zona de mobilier pentru birouri

21.01.2022, 16:00 Autor: Ramona Cornea

Raluca Milin, fondatoarea Sensio, un business cu două componente – furnizarea de mobilier şi un bar, afirmă că vrea ca afacerea sa să continue dezvoltarea în zona de mobilier pentru birouri.

”Planurile noastre sunt nişte planuri domestice în primul rând, adică locale şi ne dorim să creştem businessul sigur şi constant, să continuăm dezvoltarea în zona de birouri, de mobilier pentru birouri şi să ne reluăm creşterea cu împreună cu piaţa de HoReCa, să fim acolo pentru clienţii noştri vechi şi noi. Pe zona de Sensio Living îmi doresc să devină acel cocktail bar pe care Bucureştiul nu prea îl are. În Viena, de exemplu, există acest obicei al oamenilor de a ieşi seara după cină la un cocktail sau după job. Deci îmi doresc ca Sensio Living să devină şi un spaţiu de evenimente culturale atât pentru jazz, pentru teatru, dar şi pentru petreceri private”, a declarat Raluca Milin în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Mai mult, în componenta de mobilier a businessului Sensio, antreprenoarea ţinteşte o creştere de circa 15% - 20% a cifrei de afaceri.

”Pentru Sensio Living nu mă pronunţ pentru că totul depinde de ce se va întâmpla şi ce restricţii vor mai fi, dar cu siguranţă mă aştept la o creştere foarte mare pentru că anul trecut a fost foarte jos. Acum creşterea ar trebui să fie substanţială”, a adăugat ea.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat Raluca Milin, fonda­toarea businessului Sensio, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.  

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone