Finanţe personale

Primăria Oradea a lansat un card cu reduceri pentru turişti

Primăria Oradea a lansat un card cu reduceri pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

29.04.2015, 16:24 273

Primăria municipiului Oradea a lansat pachetul turistic Oradea City Card, care cuprinde un card de transport în comun, o hartă turistică şi o broşură cu cupoane de reducere şi promoţii la obiective turistice şi companii partenere private. Odată cumpărat de către turişti, Oradea City Card va oferi transport public nelimitat în Oradea şi în localitatea Sînmartin pe durata a 48 de ore de la prima validare, o broşură de cupoane cu reduceri şi o hartă turistică. Pentru a beneficia de reduceri, turistul va prezenta cuponul de reducere din broşură la casa de marcat sau accesul în obiectivul turistic. Oradea City Card va putea fi achiziţionat la următoarele puncte de vânzare: hoteluri, pensiuni turistice, chioşcuri de ziare, librării, obiective turistice, puncte de informare turistică, agenţii de turism.

Serviciile sau pachetele turistice de tipul City Card/Pass au fost implementate şi în alte zone cu un important potenţial turistic. În România acest lucru a fost realizat, printr-o iniţiativă privată, în oraşul Constanţa, Oradea urmând a fi al doilea oraş din România care ar crea un astfel de serviciu/pachet turistic.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO