Fiscalitate

ANAF va organiza întâlniri cu operatorii economici şi contribuabilii pentru cele mai de interes teme fiscale

ANAF va organiza întâlniri cu operatorii economici şi...

Autor: Alexandru Nanu

19.04.2019, 09:13 530

ANAF va desfăşura mai multe întâlniri cu operatorii economici pentru a-i informa care sunt facilităţile caselor de marcat, dar şi despre obligaţiile şi termenele, anunţă un comunicat al Autorităţii.

În luna aprilie, ANAF organizează în întreaga ţară peste 130 de întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea fiind organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează în întreaga ţară, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii. Dintre acestea, 16 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice. Principala temă abordată de specialiştii ANAF va fi "Spaţiul Privat Virtual- avantajele utilizării", conform comunicatului ANAF.

Alte teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirilor vor fi: "Procedura privind organizarea registrului entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale", "Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna aprilie 2019", "Noutăţi legislative", scrie în informarea ANAF.

Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcţie Generală Regională a Finanţelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro şi este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Înscrierea participanţilor se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul instituţiei , la următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_p rin_email), în limita locurilor disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO