Fiscalitate

ANAF va organiza întâlniri, în această lună, cu operatorii economici pentru cele mai de interes teme fiscale

 ANAF va organiza întâlniri, în această lună, cu...

Autor: Alexandru Nanu

24.07.2019, 09:12 420

ANAF va desfăşura mai multe întâlniri cu contribuabilii, precum si cu distribuitorii si unităţile acreditate de service pe tema dotării cu noile case de marcat,  anunţă un comunicat al Autorităţii.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, în luna iulie, întâlniri cu contribuabilii, precum si cu distribuitorii si unităţile acreditate de service pentru AMEF

Întâlnirea are ca scop informarea despre facilităţile oferite de noile case de marcat, dar şi despre obligaţiile şi termenele.

Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcţie Generală Regională a Finanţelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro şi este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Înscrierea participanţilor se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul instituţiei.

În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate astfel:

  • în 22 lulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucuresti;
  • 25 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili;
  • 30 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ploiesti.

Lunar, Agenţia Nationala de Administrare Fiscală organizează peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, la nivel naţional, în care sunt abordate teme fiscale de interes.

Evidenţa aparatelor de marcat electronice fiscale se poate regăsi pe site-ul ANAF AICI.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO