Fiscalitate

Noi facilităţi fiscale: Afacerile care vor fi scutite de o serie de taxe. Care sunt condiţiile

Noi facilităţi fiscale: Afacerile care vor fi scutite...
30.09.2019, 10:31 11431

La jumătate lunii septembrie, senatorul PSD Nicolae Şerban a înregistrat la Senat un proiect de lege prin care se instituie un regim fiscal derogatoriu aplicabil unei anumite categorii de terenuri, construcţiilor edificate pe acestea şi anumitor activităţi economice autorizate, în scopul dezvoltării activităţilor economice, creării de locuri de muncă şi creşterii veniturilor bugetare, conform proiectului de lege.

Acest concept nu este nou, el a fost pus în dezbatere şi într-un proiect de lege trecut care după ce a fost Parlament şi mai avea puţin până la aplicare a fost declarat neconstituţionat.

Mai exact, este vorba despre proiectul de lege PL-x nr. 453/2017, iniţiat de senatorul PSD Nicolae Şerban, care a primit pe 16 aprilie votul decisiv al Parlamentului şi mai aşteapta promulgarea prin decret prezidenţial şi publicarea în Monitorul Oficial pentru aplicare.

La jumă lunii septembrie, senatorul PSD Nicolae Şerban, a înregistrat la Senat un proiect de lege prin care se instituie un regim fiscal derogatoriu aplicabil unei anumite categorii de terenuri, construcţiilor edificate pe acestea şi anumitor activităţi economice autorizate, în scopul dezvoltării activităţilor economice, creării de locuri de muncă şi creşterii veniturilor bugetare, conform proiectului de lege.

Acest concept nu este nou, el a fost pus în dezbatere şi într-un proiect de lege trecut care dupăa ce a fost Parlament şi mai avea puţin până la aplicare a fost declarant neconstituţionat.

Mai exact, este vorba despre proiectul de lege PL-x nr. 453/2017, iniţiat de senatorul PSD Nicolae Şerban, a primit pe 16 aprilie votul decisiv al senatorilor şi mai aşteapta promulgarea prin decret prezidenţial şi publicarea în Monitorul Oficial pentru aplicare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO