Fiscalitate

Tot ce trebuie să ştie contribuabilii: Seminarii online dedicate Declaraţiei unice organizate de ANAF

Tot ce trebuie să ştie contribuabilii: Seminarii online...

Autor: Alexandru Nanu

15.05.2024, 09:01 74

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reaminteşte că, în anul 2024, termenul de depunere al Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice - Formular 212 este data de 27 mai, inclusiv, conform celui mai recent comunicat al instituţiei.

În acest context, webinariile vizează informarea contribuabililor în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze la completarea şi depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, astfel:

15 mai - Tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din prestarea unor activităţi de înfrumuseţare/întreţinere corporală. Depunerea declaraţiei unice.

16 mai - Completarea şi depunerea declaraţiei unice - venituri din activităţi independente.

17 mai - Tratamentul fiscal pentru veniturile obţinute din închirierea bunurilor din patrimoniul personal. Depunerea declaraţiei unice.

Pentru a putea participa la un seminar web este necesară înscrierea prin accesarea portalului ANAF - www.anaf.ro, secţiunea Asistenţă contribuabili, subsecţiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminare Web. Din Lista seminarelor web se selectează tema de interes şi se accesează din categoria Înscriere, câmpul Mă înscriu.

Seminariile online dedicate completării şi depunerii Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice - Formular 212 continuă şi în săptămâna 20-24 mai.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO