Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea cere insolvenţa World Trade Center pentru o datorie de 65 mil.dolari

Autor: Roxana Pricop

05.04.2011, 18:52 184

Fondul Proprietatea a solicitat Tribunalului MunicipiuluiBucureşti deschiderea procedurii insolvenţei împotriva World TradeCenter (WTC)Bucureşti pentru o creanţă de 65,2 milioane dedolari.

"Fondul Proprietatea, în calitate de creditor al WTC, asolicitat deschiderea procedurii insolvenţei WTC pentru o creanţăîn sumă de 65,2 milioane de dolari, reprezentând debit principaldatorat Fondului Proprietatea, la care se

adaugă dobânda legală cumulată pentru perioada 29 iunie 2007 -29 martie 2011.Tribunalul Municipiului Bucureşti a stabilit ca primtermen de judecată în acest dosar data de 21 iunie 2011", auanunţat oficialii Franklin Templeton, administratorul FonduluiProprietatea.

Potrivit legii, după valorificarea creanţei de către FondulProprietatea prin orice metodă aleasă de către acesta, pentruvaloarea recuperată, Fondul Proprietatea va emite acţiuni noi carevor reveni în întregime şi de drept statului român, reprezentatprin Ministerul Economiei şi Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO