Certinvest

SAI Certinvest SA este primul asset manager independent din Romania, creat în anul 1994, avand capital suta la suta romanesc, si care ofera clientilor o gama diversificata de solutii investitionale pentru economiile proprii. In prezent, administreaza sase fonduri deschise de investitii, trei fonduri inchise de investitii si portofolii administrate privat.

Certinvest Obligatiuni

Certinvest Obligaţiuni este un fond de obligaţiuni, ce îşi propune să ofere investitorilor rentabilităţi superioare celei ce poate fi obţinută individual de aceştia, prin intermediul depozitelor bancare. Pentru a obţine performanţe relevante, durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum un an. Certinvest Obligaţiuni are un grad de risc scăzut, determinat de structura conservatoare a portofoliului de investiţii.

Certinvest Prudent

Certinvest Prudent este un fond diversificat defensiv, ce îşi propune să ofere investitorilor acoperirea simultană a nevoilor de conservare a economiilor, beneficiind, în acelaşi timp, de o creştere superioară celei oferite de depozitele bancare. Durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 3 ani. Certinvest Prudent are un grad de risc mediu, determinat de expunerea de maximum 35% pe acţiuni.

Certinvest Dinamic

Certinvest Dinamic este un fond diversificat dinamic, care-şi propune să mobilizeze resurse financiare de la persoane fizice şi juridice, în scopul plasării lor pe pieţele financiare, în principal pe piaţa de capital. Durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 3 ani. Certinvest Dinamic are un grad de risc mediu, in principal determinat de volatilitatea expunerii pe actiuni.

Certinvest XT Index

Certinvest XT Index este un fond de acţiuni de tip index, ce urmăreşte reproducerea structurii indicelui BET-XT. Pentru a obţine performanţe relevante şi pentru a atenua eventualele evoluţii nefavorabile pe termene scurte, durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 5 ani. Certinvest XT Index are un grad de risc ridicat, determinat de expunerea de peste 90% pe acţiuni.

Certinvest BET Index

Certinvest BET Index este un fond de acţiuni de tip index, ce urmăreşte reproducerea structurii indicelui BET. Pentru a obţine performanţe relevante şi pentru a atenua eventualele evoluţii nefavorabile pe termene scurte, durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 5 ani. Certinvest BET Index are un grad de risc ridicat, determinat de expunerea de peste 90% pe acţiuni

Certinvest BET FI Index

Certinvest BET-FI Index este un fond de acţiuni de tip index, ce urmăreşte reproducerea structurii indicelui BET-FI. Pentru a obţine performanţe relevante şi pentru a atenua eventualele evoluţii nefavorabile pe termene scurte, durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 5 ani. Certinvest BET-FI Index are un grad de risc ridicat, determinat de expunerea de peste 90% pe acţiuni.

Portofolii administrate privat

Portofoliul privat administrat este o soluţie 100% personalizată de investiţii, care poate fi accesat de orice investitor care doreste sa investeasca minimum 100,000 RON .

Strategia investitionala este stabilita în funcţie de gradul de risc pe care investitorul este dispus să il accepte, orizontul acestuia de timp, nevoia de lichiditate, nevoia de diversificare etc.

 

Adresa

Contact

Adresa: Str. Buzesti nr. 75-77, etaj 10, Biroul 1, sector 1, Bucuresti

Tel.:+4021 203 14 00; Fax: +4021 203 14 14

Email: office@certinvest.ro

www.certinvest.ro

 

 

Telefon

021 203 14 00

 

Fax

021 203 14 14

 

Adrese de email

Office@certinvest.ro

 

Persoane cu functii de conducere

Horia Gustă - Director General

Radu Buzea – Director General Adjunct

 

Site web

www.certinvest.ro

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO