BT Index Austria ATX

 

 

14,1520 eur

Valoarea unității de fond VUAN din data de 2024-05-14

 

Valoare active: 16.8663 mil. eur

 

Categoria: Fonduri de acţiuni

 

Administrator fond:
BT Asset Management

 

Nr. investitori: 1937

 

Randament

  • » ultima săptămână (%): 2.0405
  • » ultimele 30 de zile (%): 4.7831
  • » de la începutul anului (%): 8.8113
  • » anul trecut (%): 10.1737

 

Structura portofoliului:

Disponibil %
Certif trezorerie %
Dep bancare %
Obligatiuni %
Actiuni cotate %
Instrumente derivate %
Alte active %

 

Subscriere

Pentru a putea deveni investitor in cadrul fondului deschis de investitii BT Index Austria ATX, trebuie sa achizitionati, initial, cel putin 1 unitate de fond. Cumpararea de unitati de fond se realizeaza prin transferul sau depunerea la casieria oricarei agentii a Bancii Transilvania a sumei ce doriti a fi investita. Numarul de unitati de fond aferente sumelor transferate se aloca in decursul zilei lucratoare imediat urmatoare operatiunii, data la care se afiseaza si valorile unitatilor de fond. Asadar, pe Formularul de Adeziune sau Ordin de Plata nu se specifica numarul de unitati de fond achizitionate.

Aveti la dispozitie urmatoarele posibilitati de a deveni investitor:

Banca Transilvania:

Achizitia unitatilor de fond poate fi realizata de la orice unitate a Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul BT INDEX AUSTRIA ATX.

BT Asset Management SAI:

In cazul in care deplasarea la banca consuma timp, noi fiind constienti de importanta timpului pentru dvs., va oferim posibilitatea investitiei directe dupa cum urmeaza:

Se completeaza si semneaza Formularul de Adeziune pentru BT Index Austria ATX si se vireaza sumele aferente in contul BT Index Austria ATX, avand IBAN: RO12BTRL01304601W3398400 (Euro), deschis la Banca Transilvania sucursala Cluj, avand ca titular BT INDEX AUSTRIA ATX.

Pe ordinul de plata trebuie specificat: c/v U.F. BT BT Index Austria ATX- nume_investitor. Formularul de Adeziune, copia dupa ordinul de plata si documentele de identificare aferente titularului si imputernicitilor trebuie sa le transmiteti societatii BT Asset Management SAI:

  • prin fax, la numarul 0264-301035;
  • prin e-mail, la adresa btam@btassetmanagement.ro;
  • la sediul societatii.

Formularul de Adeziune trebuie transmis in original catre BT Asset Management SAI SA, adresa:

BT Asset Management SAI S.A.
Str. Emil Racovita nr.22, Etaj 1
Cluj-Napoca 400165, Cluj, Romania

 

Comision subscriere:

0%

 

Comision administrare:

0,15%

 

Comisioane răscumpărare:

Comision de rascumparare:
4% pentru perioade de detinere cuprinse intre 0 - 360 zile
0% pentru perioade de detinere de peste 360 zile

 


Datele din aceasta sectiune a site-ului sunt furnizate de societatile de administrare a investitiilor (SAI) care administreaza fondurile mutuale. Ziarul Financiar depune toate eforturile pentru a verifica acuratetea datelor si corectarea eventualelor erori. Ziarul Financiar nu va putea fi tras la raspundere pentru eventuale erori sau omisiuni care ar putea aparea in datele publicate in aceasta sectiune a site-ului. Deciziile de investitii in fondurile mutuale trebuie sa se bazeze pe informatiile primare furnizate direct de societatile de administrare.

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO