NN Investment Partners B.V. The Netherlands, Sucursala Bucuresti

 

NN Investment Partners B.V. The Netherlands, Sucursala Bucuresti este reprezentanta in Romania a NN Investment Partners, principalul administrator de active financiare din cadrul Grupului NN.

 

Pe plan global, NN Investment Partners este una dintre cele mai importante societati de administrare a activelor, cu un volum total de active sub administrare de aproximativ 330 miliarde euro (la sfarsitul lunii septembrie 2011).

Cu peste 3.200 de angajati si cu prezenta in 32 de tari din Europa si Orientul Mijlociu, Asia-Pacific si America, NN Investment Partners ofera clientilor institutionali si retail acces la solutii investitionale locale, regionale sau globale.

Compania este prezenta in Romania din ianuarie 2008, specialistii din Bucuresti administrand peste 1.100 milioane lei (la sfarsitul lunii septembrie 2011) numai pentru cele doua fonduri de investitii, NN International Romanian Bond si NN International Romanian Equity. Pe langa aceste doua fonduri, compania administreaza si alte portofolii institutionale pe baza de mandat.

De asemenea, compania ofera acces investitorilor romani la o gama diversificata de fonduri de investitii internationale care acopera principalele clase de active si strategii investitionale. Din punct de vedere al acoperirii geografice, oferta este foarte diversificata, incluzand fonduri care au expunere globala sau fonduri cu diferite expuneri regionale (China sau Asia in ansamblu, America Latina, America de Nord, Europa emergenta sau Zona Euro).

Pentru mai multe informatii cu privire la oferta completa de fonduri disponibile in Romania, va rugam sa accesati site-ul www.nnip.com, sectiunea Fonduri. Tot aici, veti gasi si lista actualizata a distribuitorilor autorizati.

NN International Romanian Bond investeste intr-un portofoliu diversificat de instrumente cu venit fix de tipul titluri de stat, obligatiuni corporative, obligatiuni municipale sau supranationale si depozite bancare.

Fondul este recomandabil investitorilor cu un orizont investitional mediu si un apetit redus pentru risc.

Mai multe informatii despre fondul NN International Romanian Bond sunt disponibile aici.

 

NN International Romanian Equity este un fond de actiuni emise de companii din Romania (minim 51%), Polonia, Cehia si Ungaria. Alocarea pe termen lung a fondului este reprezentata de structura benchmark-ului urmarit: 60% BET-XT, 25% WIG20 (Polonia), 10% PX (Cehia) si 5% BUX (Ungaria).

Fondul este recomandabil investitorilor cu un orizont investitional lung si un apetit ridicat pentru risc.

Mai multe informatii despre fondul NN International Romanian Equity sunt disponibile aici.

 

NN International este o societate de investitii cu capital variabil (SICAV) autorizata corespunzator de Commission de Surveillance du Secteur Financier / Comisia de Supraveghere a Sectorului Financiar din Luxemburg (CSSF). NN International este inscris in Registrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), sectiunea Societati de investitii din state membre, cu numarul PJM07SISMLUX0004, conform atestatului nr. 375/24.12.2008. NN International Romanian Bond si NN International Romanian Equity sunt subfonduri ale SICAV NN International si sunt inregistrate corespunzator atat la CSSF, cat si la CNVM.

 

Buletin lunar NN International Romanian Bond

Buletin lunar NN International Romanian Equity

Prospect

Raport anual

Raport semestrial

Descarca gratuit aplicatia Fonduri NN Investment Management din Google Play si App Store

 

 

Adresa

Opera Center

 

 

 

Str. Costache Negri 1-5

Bucuresti, 050552

Romania

 

Telefon

+40 21 402 85 50

 

Fax

+40 21 402 85 51

 

Adrese de email

investment.management@nnip.ro

 

Persoane cu functii de conducere

Horia Braun-Erdei - Director General

 

Site web

https://www.nnip.com/

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO