OTP Asset Management Romania SAI SA

OTP Asset Management Romȃnia este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. Acţionarul majoritar, OTP Fund Management, este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Asset Management Group administrează la nivel european 5.4 miliarde de Euro, în peste 90 de fonduri de investiţii.

OTP Asset Management Romȃnia are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor săi, oferind produse de înaltă calitate şi cele mai bune servicii de consultanţă financiară. Compania administrează o gamă variată de fonduri de investiţii, oferind investitorilor o paletă investiţională diversificată, atât din punct de vedere al tipului de investiţie (acţiuni, titluri de stat, obligaţiuni), cât şi al monedei de investiţie (LEI, EURO, USD) potrivite pentru a îndeplini cele mai diverse obiective financiare ale clienţilor săi. Datorită caracterului inovator concentrat pe dezvoltare, compania a fost multiplu premiată de-a lungul activităţii sale.

Un pilon important al strategiei companiei este implicarea activă în proiecte dedicate cresterii nivelului de educatie financiară. In acest sens, ne alaturam echipelor  Bursei de Valori Bucureşti, Fundatiei Dreptul la Educatie, OTP Bank Romania, etc., cu scopul de a creşte gradul de conştientizare catre investiţii pe termen lung, prin fonduri de investitii.

Inca de la lansare si pana in prezent, compania a crescut în mod constant, centrul preocupărilor sale il reprezintă generarea de noi moduri prin care clientii sa fie cat mai bine deserviti. Pe viitor, compania intentioneaza sa completeze portofoliul de fonduri, cu scopul de a aduce clientilor sai, o gama variata de produse, diversificate din punct de vedere geografic şi al monedei, cautand să ofere performanţe solide pentru a satisface aşteptările clienţilor şi nevoile acestora in continuă schimbare.

 

Adresa

Bd. Dacia 83, sector 2, Bucuresti

 

Telefon

031 308 55 63

 

Fax

031 308 55 55

 

Adrese de email

office@otpfonduri.ro

 

Persoane cu functii de conducere

Laszlo Gati  Presedinte Directorat

Dan Marius Popovici - Director General, Membru Directorat

Daniela Stefu  - Director General Adjunct, Membru Directorat

 

Site web

www.otpfonduri.ro

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO