Cu pachetul iBusiness News ai un abonament garantat la ZF pe 12 luni

Primesti cea mai buna informatie de business impreuna cu un iPhone black 4S conectat in reteaua cu cea mai mare acoperire si cel mai rapid internet mobil.

Abonament ZF 12 luni* + iPhone black 4S 16 GB + Abonament iPhone 39**
Intra in posesia pachetului iBusiness News in 3 pasi

Lasa-ne datele tale in formularul de mai jos pentru a-ti rezerva pachetul iBusiness News la unul dintre magazinele Vodafone. Achita apoi contravaloarea pachetului la magazinul selectat. Daca faci plata pana la data de 20 a lunii in curs, abonamentul la Ziarul Financiar intra in vigoare de la data de 1 a lunii urmatoare. (ex: daca achizitionarea pachetului se face la data de 14 iulie, abonamentele se onoreaza incepand cu 1 august). Daca platesti dupa data de 20 a lunii in curs abonamentul la ZF intra in vigoare peste inca o luna. (ex: daca achizitionarea pachetului se face la data de 21 septembrie, abonamentele se onoreaza incepand cu 1 noiembrie)

Mai multe detalii la: 0318.256.294 / marketing@zf.ro de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00.

* Abonamentul ZIARUL FINANCIAR pe 12 luni cuprinde: TVA (9%), transportul abonamentului la adresa indicata, toate anuarele editate de ZF pe parcursul derularii abonamentului.

** Abonament Vodafone iPhone 39 contine: 300 minute nationale, 300 SMS nationale, 2000 minute in retea, 200 MMS, 1GB trafic internet mobil. Preturile sunt exprimate in euro, includ TVA si sunt valabile cu abonamentul pentru 2 ani.

no database connection