IMM

Andrei Cionca, CITR Group: Pe cât poate un antreprenor să ajute o companie, pe atât îi poate frâna creşterea

Andrei Cionca,  preşedinte, CITR Group

Vrem să lansăm încă două minifonduri. Unul dintre ele  va fi destinat IMM-urilor, care vor să crească, care au nevoie de capital. Eu cred că soluţia la început pentru companiile mici reprezintă aceste parteneriate, fonduri de investiţii, care aduc capital în companie.

Andrei Cionca, preşedinte, CITR Group Vrem să lansăm încă două minifonduri. Unul dintre ele va fi destinat IMM-urilor, care vor să crească, care au nevoie de capital. Eu cred că soluţia la început pentru companiile mici reprezintă aceste parteneriate, fonduri de investiţii, care aduc capital în companie.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.04.2019, 20:40 164

„Când banca îţi zice - deşi creşti, trebuie să fii mai profitabil, să faci capitalizare -, atunci e momentul să vinzi“.

Andrei Cionca, preşedinte al CITR Group, care oferă soluţii de reor­ganizare, restructurare, manage­ment şi investiţii companiilor aflate în impas economic şi financiar, consideră că un antreprenor trebuie să găsească un par­tener atunci când simte că nu mai poate creşte de unul singur businessul pen­tru că un investitor poate scoate com­pania şi pe alte pieţe şi să o ajute financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO