IMM

Antreprenori locali. Mario Zahariea produce cu brandul Mazio Caffe monodoze de cafea espresso de 5 milioane de lei pe an

Mario Zahariea, Mazio Caffe

Mario Zahariea, Mazio Caffe

Autor: Miruna Diaconu

06.12.2019, 00:07 578

Mazio Caffe, o companie pro­ducă­toare de monodoze de cafea espresso, va termina anul 2019 cu o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro, în creştere faţă de 2018 cu 13%, când firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4,7 milioane de lei.

Compania a fost deschisă în 2009 şi în acest moment lucrează cu aproximativ 20 de distribuitori la nivel naţional, iar cea mai bună zonă în care se vând astfel de monodoze este cea a Moldovei.

„Cel mai bine vând în Moldova şi nu în Bucureşti pentru că este o competiţie cruntă şi neloială. În Suceava, Botoşani, Iaşi se vinde cel mai bine şi cel mai scump“, spune Mario Zahariea, fondatorul Mazio Caffe, în cadrul emisiunii ZF Live.

Producţia anuală ajunge, în acest moment, la 10 milioane de monodoze pe an, dar acest lucru nu se întâmpla până acum 2 ani, compania plecând de la o producţie lunară de 30.000 de monodoze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO