IMM

Antreprenori locali. Stonevault, producător de arcuri pentru saltele, îşi dublează afacerile, la 25 mil. euro. Fabrica din Baia Mare, în care s-au investit 15 mil. euro, a fost ridicată de la zero

Antreprenori locali. Stonevault, producător de arcuri...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.06.2022, 09:00 235

Stonevault, producător din Baia Mare care realizează casetoane de arcuri pentru saltele şi arcuri sinusoidale, aşteaptă în acest an o dublare a cifrei de afaceri faţă de anul precedent, astfel că ar putea ajunge la vânzări de peste 120 de milioane de lei (circa 25 mil. euro).

„Anul trecut şi începutul anului curent reprezintă un pas important pentru compania noastră având în vedere investiţiile implementate. Aceste investiţii urmăresc di­versificarea portofoliului de articole, precum şi integrarea unui nou proces în cadrul producţiei şi anume cel de trefilare sârmă“, a spus pentru ZF Bogdan Stegeran, general manager al Stonevault, care a avut afaceri de 61,3 milioane de lei (peste 12 mil. euro) în 2021.

Stonevault, companie fondată în 2018 şi controlată de Natalia Iacob, are 170 de angajaţi, dar vrea să ajungă „în scurt timp“ la 220 de angajaţi.

Unitatea de producţie din judeţul Maramureş, ridicată de la zero de antreprenori locali, a atras până acum investiţii de 15 milioane de euro, din care 1,9 milioane de euro ajutor de stat în prima parte a investiţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO