IMM

Antreprenorii aşteaptă deblocarea IMM Invest. Cristian Păun preşedintele FNGIMM: aceşti bani trebuie să activeze funcţia de producţie din economie

#trebuiesarepornimbusinessul

Cristian Păun, preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri: Ne-am gândit proactiv şi am vrut să facilităm accesul la două tipuri de finanţări, adică finanţarea pentru capitalul de lucru pentru că am anticipat că o să fie nevoie de resurse. Iar pe partea cealaltă, programul are o facilitate foarte generoasă pe partea de investiţii.

Autor: Miruna Diaconu

22.04.2020, 07:00 1540

♦ „Ne încadrăm la acest program, am vrut să ne înscriem, dar este blocat“ ♦ „Ar fi de mare ajutor în momentul acesta un astfel de credit, ar ajuta la repornirea activităţii“ ♦ Platforma urmează a fi redeschisă în următoarele zile după ce a picat la jumătate de oră de la lansare ♦ „Acest program îi premiază pe acei care într-adevăr sunt antreprenori autentici“.

Programul IMM Invest, demarat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGIMM), vine în sprijinul companiilor mici şi mijlocii care, în această perioadă, fie au întâmpinat probleme în ceea ce priveşte capitalul de lucru, fie doresc să facă investiţii, iar schema de ajutor guvernamental îşi propune să diminueze impactul crizei actuale asupra businessurilor mici şi mijlocii din România, spune Cristian Păun, preşedintele FNGIMM.

„Ne-am gândit ca aceşti bani să activeze funcţia de producţie în economie, modelul economic al României a fost foarte mult bazat pe servicii. Toţi antreprenorii din România ar trebui să înţeleagă această vulnerabilitate economică faţă de ţările de unde aduceam, iar noi doar le vindeam. Ar trebui să ne gândim şi la producţie, mai mult decât o făceam înainte“, spune Cătălin Păun, preşedintele FNGIMM, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: