IMM

Confidas.ro: 99 de dosare depuse pe platforma IMMInvest figurează ca aprobate, iar 455 figurează ca revocate

Confidas.ro: 99 de dosare depuse pe platforma IMMInvest...

Autor: Ramona Cornea

29.04.2020, 14:29 259

Pe platforma IMMInvest erau 22.500 de cereri de finanţare depuse de IMM-uri astăzi, la ora 12. Dintre acestea, 99 de dosare figurează ca aprobate, 455 figurează ca revocate, iar 21.975 figurează ca transmise FNGCIMM, conform datelor oferite de platforma de analiză confidas.ro.

Cristian Păun, preşedintele FNGCIMM a explicat anterior pentru ZF că în ceea ce priveşte starea atribuită fiecărei cereri de pe platforma IMMInvest preluat înseamnă că cererea a fost preluată de FNGCIMM, revocat înseamnă că a fost respinsă cererea, transmis înseamnă că cererea a fost transmisă către bancă, iar aprobat înseamnă că au fost aprobate pentru garanţie. 

Cu toate acestea, pe site-ul FNGCIMM nu există o explicaţie a stării fiecărei cereri depuse de IMM-uri. 

Cele 99 de dosarele care figurează drept aprobate pentru garanţie de FNGCIMM şi apoi trebuie să meargă la băncile înscrise în program pentru ultimul pas în acordarea finanţării.

Printre companiile ale căror cereri au fost aprobate sunt şi Jolidon Internaţional SRL, companie care se ocupă cu fabricarea de articole de lenjerie de corp, Fabrica GriviŢA SRL – fabricarea berii Comat-Trading SA - Comerţ cu ridicata nespecializat, Coramed Medizinische Produkte S.R.L- fabricarea de echipamente pentru radiologie, electrodiagnostic şi electroterapie, Ago Proiect Engineering S.R.L. – activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, Crepodant SRL - Comerţ cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate, Cargo PSG Eurotrans SRL - transporturi rutiere de mărfuri, Agri Terenuri Brăila S.R.L. - cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii sau Zetam-PLM SRL - fabricarea de mobilă.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO