IMM

Marius Măcărescu, fondatorul Premium Fruct: Am făcut primul export de sucuri naturale în Finlanda

ZF IMM ’19: Start-up într-un secol de business

Marius Măcărescu, fondatorul Premium Fruct: Am făcut...

Autor: Florentina Niţu

16.04.2019, 12:07 230

Marius Măcărescu, fondatorul companiei Premium Fruct, care produce sucuri naturale sub brandul Prodfructta în Câmpulung Muscel, spune că produsele sale au ajuns pe rafturile magazinelor din nordul Europei, mai exact în Finlanda, după ce a semnat primul contract de export la târgul Biofach din Germania, care a avut loc în februarie.

„La târgul Biofach, care a avut loc în februarie, am făcut un parteneriat pentru a desface produsele în Finalanda. Am făcut primul export de sucuri din fructe de pădure certificate ecologic, iar partenerii noşti ne-au ales doar pentru că sucurile sunt 100% naturale şi pentru că le obţinem din fructe de pădure, certificate ecologic”, a spus Marius Măcărescu, fondatorul companiei Premium Fruct. El a fost prezent la conferinţa ZF IMM ’19: Start-up într-un nou secol de business.

El produce sucuri naturale într-o fabrică din Câmpulung Muscel, pe care a dezvoltat-o cu fonduri proprii, dintr-un business anterior.

„Astăzi livrăm în Bucureşti şi judeţele limitrofe, sucuri naturale 100%”, a mai spus el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO