IMM

Ministerul pentru Mediul de Afaceri publică lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finanţare prin Start-up Nation

Ministerul pentru Mediul de Afaceri publică lista celor...

Autor: Dragoş Dinu

06.08.2019, 17:17 333

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat face publică lista celor 10.000 de beneficiari care au fost admişi pentru finanţare în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation. 

Rectificarea bugetară anunţată nu are impact asupra derulării programului Start-up Natio, care continuă în parametrii stabiliţi iniţial, cu 10.000 de firme finanţate, precizează instituţia.

”Mă bucură interesul foarte mare pentru Programul Start-Up Nation şi vreau să le transmit tuturor antreprenorilor care au depus proiecte eligibile că vor primi finanţarea de care au nevoie. Din experienţa primei ediţii a programului şi din tendinţele observate în această sesiune, cea mai mare parte a solicitărilor de rambursări are loc în etapele finale ale implementării programului. Astfel, MMACA va avea disponibile creditele bugetare necesare în ultima parte a anului 2019, deci programul se va derula fără sincope”, a declarat ministrul Ştefan-Radu Oprea.

Programul are un buget anul de 2 miliarde de lei, prin care ministerul îşi propune să finanţeze 10.000 de start-up-uri cu maximum 200.000 de lei. În cea de-a doua ediţie a programului Start-up Nation, din 2018, s-au înscris 33.500 de proiecte şi urmează să fie finanţate 10.000, după ce au fost verificate 13.000.

Lista poate fi văzută aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO