IMM

O nouă generaţie: programul de EMBA al Vienna University a atras 27 de manageri şi antreprenori

O nouă generaţie: programul de EMBA al Vienna...

Autor: Cristina Bellu

20.11.2018, 12:50 81

Programul EMBA Bucharest organizat de WU Executive Academy,  parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de business din Europa,  a atras 27 de manageri şi antreprenori români şi străini, dintre care 45% sunt femei, depăşind astfel media de 35% a ultimilor trei ani.

Rezultatele înscrierilor confirmă trendul de creştere a ponderii femeilor care ocupă poziţii de management în companiile din România.

„Mă bucur să observ că tot mai multe femei aflate în poziţii de conducere decid să investească într-un Executive MBA de calitate, cu scopul de a se dezvolta pe plan profesional, dar şi personal. Femeile manager se remarcă prin rezultate deosebite în domeniile în care activează, şi sper ca în viitor ponderea lor să crească în companiile din România, pe măsura îmbunătăţirii nivelului de trai şi a modernizării concepţiilor ce ţin de management. ”, spune Adriana Codruţa Georgescu, Program Manager, Executive MBA Bucharest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO