ANTREPRENORI LOCALI

Operatorul privat de servicii medicale Sanador a deschis un centru oncologic integrat spitalului, o investiţie de 20 de milioane de euro: „Estimăm 1.300 de pacienţi în primul an de funcţionare“

12 oct 2018 Autor: Mirabela Tiron

Sanador, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, a finalizat investiţia de circa 20 mil. euro în centrul oncologic pe care l-a inaugurat ieri l Acesta este situat în apropiere de Piaţa Victoriei şi este integrat spitalului clinic Sanador.

„Centrul oncologic este un pas în completarea spitalului, o investiţie care s-a ridicat la 20 de milioane de euro. (...) În primul an de func­ţio­­nare esti­măm 1.300 de pacienţi“, a declarat Doris Andro­nescu, di­rector general al Sanador şi unic acţio­nar. Decizia de-a înfiinţa un centru medical integrat pentru diagnosticarea şi tratarea cancerului a venit pe fondul deficitului de servicii de specialitate din România, potrivit ei. Nevoia pacienţilor oncologici pentru tratamente este foarte mare, în special în ceea ce priveşte radioterapia, iar capacitatea centrelor în momentul de faţă este insuficientă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2018

 
Cuvinte cheie:
spital
, integrare
, investitie
, pacienti
, deschidere
, functionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide