IMM

Producătorul de mezeluri Ana şi Cornel a avut afaceri mai mari cu 20% în S1/2018

Producătorul de mezeluri Ana şi Cornel a avut afaceri...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.09.2018, 00:07 2376

Producătorul prahovean de preparate din carne Ana şi Cornel din Mizil, controlat de familia Paraschiv, a terminat primul semestru cu afaceri mai mari cu 20% faţă de perioada similară a anului precedent, avans susţinut de dezvoltarea numărului de clienţi, dar şi de motivarea angajaţilor, conform informaţiilor furnizate de companie.

„În primul semestru al anului 2018 am avut multe proiecte orientate către client, dezvoltarea companiei, brand şi angajat. Provocările noastre au fost legate de lipsa resursei umane şi de aici am dezvoltat proiecte care să-i determine pe angajaţii noştri să rămână fideli companiei: motivare şi promovare internă, spaţii de lucru mai mari, îmbunătăţirea pachetului de beneficii, schimbarea abordării de management“, a spus Carmina Paraschiv, directorul general al companiei cu afaceri de peste 165 milioane de lei (36 mil. euro) anul trecut. Businessul a crescut cu 3% anul trecut faţă de 2016.

Ana şi Cornel are o capacitate de producţie de 20.000 de tone anual şi peste 850 de angajaţi. Compania are o reţea de 90 de magazine, iar în primul semestru a deschis nouă unităţi. Produsele companiei sunt distribuite atât în magazinele proprii, cât şi la 3.000 de clienţi din rândul supermarketurilor locale şi de la export.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO