IMM

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat: Vom începe semnarea primelor contracte de finanţare pentru Start-up Nation din 6 mai

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ...

Autor: Raluca Lazaroi

18.04.2019, 18:27 174

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a anunţat, joi, la Bistriţa, că primele contracte de finanţare pentru Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ştefan Radu Oprea, ministrul Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa că primele contracte de finanţare pentru ediţia 2018 a programului Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, la nivel naţional fiind depuse 33.514 planuri de afaceri.

„Am fost şi am văzut câteva companii care au accesat programul Start-up Nation, poveşti de succes în Start-up Nation există, sunt şi aici, la Bistriţa. Am văzut oameni extraordinari care îţi spun povestea sunt extrem de motivaţi pentru că fac ceea ce îşi doresc, sunt antreprenori şi asta arată că programul Start-up Nations şi-a atins ţinta – aceea de a redeştepta spiritul antreprenorial. Sunt 102 firme în ediţia trecută a programului Start-up Nation care au debutat în Bistriţa şi anul acesta sunt mult mai mulţi cei care au depus proiecte. Sunt 33.514 de proiecte depuse în ediţia 2018, vom începe semnarea primelor contracte începând cu data de 6 ale lunii următoare”, a declarat ministrul Ştefan Radu Oprea.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat s-a aflat, joi, alături de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici în vizită de lucru în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde s-au întâlnit cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi cu antreprenori care au câştigat în ediţia trecută finanţări prin programul Start-up Nation.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO