IMM

Smart Start USA, programul dedicat internaţionalizării companiilor cu capital românesc pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României: “ Relaţia cu S.U.A. este o prioritate pentru Camera de Comerţ a României”

Smart Start USA, programul dedicat internaţionalizării...

Autor: Miruna Diaconu

21.10.2019, 14:29 299

Smart Start USA este primul program de finanţare privat care oferă fonduri nerambursabile antreprenorilor români care vor să îşi deschidă un start-up în S.U.A. Smart Start este un proiect înfiinţat la iniţiativa lui Ilan Laufer, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.

“Relaţia cu Statele Unite ale Americii este o prioritate pentru Camera de Comerţ şi Industrie a României, noi mizăm pe internaţionalizarea companiilor cu capital românesc”, a declarat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, în cadrul conferinţei “Smart Start USA- Oportunităţi de dezvoltare pentru internaţionalizarea afacerilor româneşti”, care a avut loc luni, 21.10.2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO