IMM

Ce spun micii antreprenori care au aplicat pentru granturile de 2.000 de euro. Merită să aplici la orice program de finanţare. Achităm taxe, plătim furnizori, lărgim stocul, digitalizăm procese. Nu avem nimic de pierdut

Ce spun micii antreprenori care au aplicat pentru...

Autor: Alexandra Matei

25.10.2020, 09:05 1149

♦ „Mi s-a părut mai simplu decât în cazul IMM Invest, unde procesul de depunere a tuturor formularelor era mai complex”.

Cuvintele-cheie atunci când vine vorba de­spre investiţiile pe care le vor face antre­prenorii care vor intra în posesia celor 2.000 de euro, granturi pentru IMM-uri, sunt fie digitalizare, fie plata datoriilor sau a taxelor pentru furnizori.

Micii antreprenori consideră că apli­ca­rea la microgranturile de 2.000 de euro, una dintre cele trei linii de finanţare în va­­loare totală de 1 miliard de euro, repre­zin­tă un proces simplu comparativ cu alte pro­grame de finanţare şi se gândesc chiar să ţin­­tească mai sus, către granturile de 50.000 de euro, care se vor deschide de astăzi, 22 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO