IMM

Tipografia Rottaprint alocă 6% din bugetul de investiţii pentru dezvoltarea unui nou depozit logistic, în judeţul Cluj

Cristi Nechita-Rotta, director general al tipografiei Rottaprint

Cristi Nechita-Rotta, director general al tipografiei Rottaprint

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.02.2021, 18:00 148

“Nu avem în plan alte deschideri de centre logistice în afara ţării. Lucrăm la consolidarea poziţiei în Ungaria şi Germania, unde deţinem deja câte un centru logistic.”

Rottaprint, tipografie flexografică care produce etichete autoadezive şi ambalaje flexibile în România, cu afaceri de 25 de milioane de euro în 2020, investeşte circa 180.000 de euro în dezvoltarea unui nou depozit logistic, în loca­litatea Apahida, judeţul Cluj, unde se află şi sediul companiei.

În prezent, Rottaprint deţine trei centre logistice în România - la Bucureşti, Timişoara şi Paşcani - şi câte un centru logistic în Ungaria şi Germania.

„Pentru anul în curs, vom aloca 6% din bugetul de investiţii bugetat pentru acest an - în valoare de 3 milioane de euro - pentru dezvoltarea unui depozit logistic suplimentar în localitatea Apahida“, a spus pentru ZF Cristi Nechita-Rotta, director general al Rottaprint.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO