Trei antreprenori din Neamţ fac 11 mil. euro cu un business cu haine de damă

23 apr 2018 Autor: Simona Tatu

Antreprenorii Bogdan Piţigoi, Cristina şi Sorin Chiriac, care au pus bazele unei afaceri în industria textilă în urmă cu peste două decenii în Roman, judeţul Neamţ, au ajuns anul trecut la vânzări de 10,4 milioane de euro, o reţea de 17 magazine în ţară şi un magazin online.

„În 2017 am încheiat cu o cifră de afaceri totală de 10,4 milioane de euro. În prezent deţinem 17 magazine fizice şi un magazin online“, a spus Sorin Chiriac, administratorul companiei Caremil SRL, firma care administrează brandul Sense.

Firma a fost înfiinţată în anul 1997 şi producea iniţial articole de îmbrăcăminte pentru export cu ajutorul a 40 de angajaţi. Începând cu anul 2000, cei trei antreprenori au lansat propriul brand de haine pentru femei Sense şi şapte ani mai târziu au deschis primele magazine.

Produsele comercializate sub brandul Sense sunt realizate în două unităţi de producţie din judeţul Neamţ, în cadrul cărora lucrează 700 de angajaţi.

„Avem o fabrică de tricotaje şi una de confecţii, iar ambele unităţi de producţie sunt localizate în Roman. Fabrica de tricotaje Smirodava are o capacitate de 50.000 de articole pe lună, în timp ce în fabrica de confecţii Caremil se confecţionează 60.000 de articole“, a mai explicat Sorin Chiriac.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.04.2018

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, Neamt
, haine de dama
, magazine
, angajati
, fabrica
, Caremil SRL
, Sense
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide