IMM

Videoconferinţa IMM’2020: IMM-urile, în faţa celei mai mari încercări din ultimele trei decenii. Radu Savopol, cofondator, 5 To Go: În această perioadă am negociat şi am semnat contracte noi. Vom deschide 80-90 de locaţii noi anul acesta

Videoconferinţa IMM’2020: IMM-urile, în faţa celei...

Autor: Florentina Niţu

30.04.2020, 13:10 99

Radu Savopol, cofondatorul lanţului de cafenele 5 To Go, spune că pandemia de COVID-19 l-a prins cu bani de investit, cu motoarele turate la maximum, şi închiderea locaţiilor în timpul situaţiei de urgenţă a fost o oportunitate să negocieze şi să semneze contracte noi, iar până la finalul anului îşi propune să deschidă 80-90 de locaţii noi.

„Suntem o echipă optimistă, am luat o decizie bună anul trecut de a apela la un fond de investiţii, care ne-a ajutat anul acesta. Existau semne că va exista o de recesiune, iar această criză ne-a prins cu motoarele turate, cu bani de investit, în dezvoltare. În această perioadă am negociat şi am semnat contracte noi, vom începe cu 30 de locaţii noi şi vom deschide 80-90 de locaţii până la finalul anului”, a declarat Radu Savopol, cofondator al 5 To Go, în cadrul videoconferinţei ZF IMM’2020: IMM-urile, în faţa celei mai mari încercări din ultimele trei decenii.

El a adăugat că din 5 mai va redeschide 100-105 de locaţii, mai puţin cele din centrele comerciale şi din facultăţi. Totodată, el se concentrează pe dezvoltarea în retail, ca produsele 5 To Go să poată fi luate acasă direct din magazine de către clienţi. „De la prima locaţie închisă până la ultima a fost dureros, nu a fost o decizie uşoară, am fi putut să funcţionăm, dar am preferat să stăm acasă în siguranţă.”

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO