IMM

Videoconferinţa ZF/BRD Vest + Nord-Vest. Tabla finanţărilor 2021. Felix Daniliuc, director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale: Necesarul de finanţare al companiilor trebuie corelat foarte clar cu nevoia de business, cu viziunea

Videoconferinţa ZF/BRD Vest + Nord-Vest. Tabla...

Autor: Ramona Cornea

02.11.2021, 10:17 47

Necesarul de finanţare al companiilor trebuie corelat foarte clar cu nevoia de business, cu viziunea de perspectivă, crede Felix Daniliuc, director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale.

”Un consultant, un specialist, îţi poate arăta detaliile care te ajută să parcurgi toate etapele, să ajungi la finalul acestei călătorii. Deocamdată, pare o călătorie care are provocările ei. Consultanţii au punctat foarte clar nevoia unei viziuni din partea companiilor. Sunt elemente care trebuie conştientizate: necesarul de finanţare trebuie corelat foarte clar cu ceea ce îţi propui să faci, cu nevoia de business, capacitatea de a demonstra şi de a convinge cu privire la necesitate. Care este viziunea de perspectivă, care este efectul multiplicator, care este impactul pozitiv asupra businessului prin accesarea acestor categorii de finanţări?”, a declarat Felix Daniliuc în cadrul videoconferinţei ZF/BRD Vest Ă Nord-Vest. Tabla finanţărilor 2021.

 

Ce a mai declarat Felix Daniliuc în cadrul videoconferinţei:

·        Este un demers pragmatic de care avem nevoie şi pentru care avem nevoie de o viziune coerentă, convergentă, complementară, astfel încât să putem asista cu toţii la un rezultat mai bun în ceea ce înseamnă absorbţia de fonduri europene.

·        Obiectivul de la care am plecat este înţelegerea şi aducerea de mai multă claritate, mai multă informaţie şi chiar schimbare de percepţie despre cum se accesează fondurile europene.

·        altă concluzie este accesul limitat la serviciile digitale, în special în mediul rural, în special în zona companiilor mici, cu cifre de afaceri de până la 5 mil. euro. Acest demers este şi unul de conştientizare, trebuie să conştientizăm, trebuie făcute eforturi pentru a câştiga acea lejeritate, acea brumă de cunoştinţe, de lejeritate în a gestiona această componentă digitală.

·        Este nevoie de mai mult şi de mai bine. Dacă vom continua să facem lucrurile la fel, să nu ne aşteptăm să obţinem rezultate diferite. Al doilea lucru este că este o tendinţă de justificare, dar nu cred că este atitudinea potrivită.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO