IMM

Zbucium pentru IMM-urile din domeniul sportiv – prea mari pentru o măsură, prea mici pentru altele: Nu ne putem folosi de niciun ajutor de la stat din cauza modului în care au fost implementate liniile de finanţare

ANALIZĂ ZF

The Box – Barbell Club a ajuns în 2019 la afaceri de 80.000 de euro

The Box – Barbell Club a ajuns în 2019 la afaceri de 80.000 de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.12.2020, 18:00 348

♦ La începutul lunii decembrie s-a dat startul înscrierilor pentru granturile de investiţii prin care IMM-urile pot obţine o finanţare cuprinsă între 50.000 şi 200.000 de euro (Măsura 3) ♦ Anterior, în octombrie, fusese lansată Măsura 2. Capital de lucru şi Măsura 1. Microgranturile.

Micile afaceri din industria sportului se află într-o situaţie dificilă pentru supravieţuirea lor, în condiţiile în care, deşi au fost nevoite să-şi oprească activitatea complet în timpul stării de urgenţă, nu pot beneficia de niciun sprijin finan­ciar din partea statului, din cauza criteriilor restrictive.

Dan Mocan, unul dintre fondatorii busi­nessului The Box – Barbell Club din Cluj-Napoca, a încercat să acceseze granturile de la guvern pentru sprijinirea IMM-urilor, dar a constatat că şansele sunt foarte mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO