Info

60% dintre clienţii Mobexpert îşi amenajează casele cu mobilă şi decoraţiuni produse în fabricile din România

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

12.09.2022, 08:00 298

Mobilarea casei este o investiţie pe termen lung pentru români. Cei mai mulţi dintre clienţii Mobexpert (60%) aleg piese de mobilier realizate în fabricile din România ale companiei datorită designului inovator şi în tendinţe şi a livrării acestora în termene rezonabile, arată datele Mobexpert, cel mai mare producător şi retailer român de mobilier şi decoraţiuni şi un brand cu tradiţie pe piaţă.

Cele mai căutate produse pentru amenajarea locuinţei sunt cele concepute de designerii companiei şi fabricate local, în fabricile grupului din Târgu Mureş, Dej, Suceava şi Bucureşti. In ultimul an, Mobexpert s-a axat pe dezvoltarea colecţiei de mobilier create şi produse în România, ajungând ca 65% din totalul produselor aflate în portofoliul companiei să fie concepute şi fabricate local. 


Colecţia Fabricat în România acoperă preferinţele diverse ale clienţilor Mobexpert oferind mobilier in stilurile clasic, romantic, natural, contemporan, modern, urban şi young living.
În plus, până pe 28 septembrie, toate produsele din colecţia Fabricat în România beneficiază de o reducere de 15%, atât la comanda online pe www.mobexpert.ro , cât şi în magazinele din Bucureşti şi din ţară.

Interesul românilor pentru mobilă produsă exclusiv local creşte an de an, un trend care devine tot mai proeminent în preferinţele de consum şi la care Mobexpert se aliniază constant. Astfel, pentru a îndeplini aşteptările consumatorilor, compania inovează continuu, diversificând şi îmbogăţind gamele de produse cu piese de mobilier şi decoraţiuni care oferă personalitate fiecărei încăperi şi locuinţe.

Compania a investit în designul şi producţia a peste 15 noi game de mobilier, printre care se află şi gama Wave, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu.
De asemenea, producătorul de mobilă a realizat peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele şi scaune de birou, iar în ultimul an a lansat cel puţin un produs nou pe lună, creat şi realizat în fabricile din România.

Toate aceste produse fac parte din colecţia Fabricat în România, creată special pentru a satisface gusturile diverse ale clienţilor în ceea ce priveşte amenajarea casei.

În ultimii ani, clienţii Mobexpert sunt tot mai interesaţi să îşi amenajeze locuinţa cu personalitate, dorinţă care este îndeplinită de companie atât prin piese de mobilier noi şi cu posibilităţi multiple de configurare, existente în magazinele fizice şi cel online, cât şi prin consultanţă personalizată în crearea de mobilier special în funcţie de preferinţele acestora pentru anumite modele, texturi, culori şi dimensiuni.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul şi proiectarea produselor, producţia în fabricile Mobexpert şi până la vânzarea de mobilier şi decoraţiuni în magazinele fizice Mobexpert şi în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanţă în amenajare precum şi activităţi de logistică şi import printr-o reţea de peste 400 de furnizori din întreaga lume.  Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferenţiază pe piaţa de profil din România.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO