Info

8 aprilie 2022 – Paharul cu visuri: Reclamă versus Mulţumiri Parteneri... şi trei vinuri pentru un Aprilie bun. Recomandările lui Cătălin PĂDURARU – VINARIUM

8 aprilie 2022 – Paharul cu visuri: Reclamă versus...
12.04.2022, 18:10 161

Dacă o societate comercială contribuie la realizarea misiunii unui ONG se cheamă la radio şi TV (în 99% din cazuri) „o firmă de echipamente/ servicii/ produse pentru protecţia plantelor etc” – fără a i se pomeni şi numele.

Dacă e vorba de o echipă de fotbal (sau alte „sporturi” cu trecere) spunem numele echipei, iar pe timpul meciului „ne bucurăm” de toţi sponsorii. Păi, fotbalul nu este afacere, expunerea sponsorilor din timpul partidei n-ar trebui să se facă cu P (în cerculeţ) şi în limita de timp impusă pentru toate celelalte emisiuni? N-ar trebui să schimbăm ceva în sensul... normalizării?

Noi, cei de la VINARIUM, mulţumim tuturor celor care ne sprijină în realizarea Concursului Internaţional şi îi vom numi public – cu reverenţele cuvenite – în toate spaţiile de comunicare ferite (încă?) de ipocrizie, libere în expresie pozitivă. 

O colectivitate activă găsiţi aici, iar noutăţi despre VINARIUM 2022 aici.

 

1. Crama Gîrboiu, Epicentrum - Şarbă şi Plăvaie 2020

 
 

Crama Gîrboiu a atins nivelul de maturitate în autodefinire, percepţie publică, constanţă şi inovare. A! şi asumare: îi datorăm repunerea în circuit a soiului (vechi) Plăvaie şi a urcării în grad de cavaler a soiului (mai nou) Şarbă.

În EPICENTRUM le avem unite într-un vin de primăvară – vară. Culoare ”ca la 20 de ani”… umami – galben verzui, deşi vinul e din 2020.

Nas şi gust: pomi înfloriţi, prune albe, pere crocante, citrice (aciditate ridicată).

Aur peste Aur – Berliner, Mundus, VINARIUM.

Pe site-ul producătorului www.cramagirboiu.ro îl găsiţi aici.

 

2. VINIERA by Domeniile SESCU - Vivant Rosé – Pinot Noir 2021

Un rosé cu DOC – Recaş, atrage atenţia. Personalitate adolescentină; culoare roz – petală de la măceş, gust care trece prin fragi, zmeură, cireşe timpurii şi un final cu kumquats şi lime Raugpur.

O nouă cramă, o nouă tentaţie. Vivat Vivant!

Toate vinurile VINIERA le găsiţi pe site-ul producătorului www.domeniilesescu.ro

 
 

3. Vitisim Coteşti, Cuvee Pandora Ediţie Limitată - Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot 2018

Coteşti DOC, în sine, a devenit deja o alegere sigură pentru vinuri roşii. Ştiu, a fost acceptat mai greu în clubul select al zonelor în care calitatea vinurilor roşii a fost probată de decenii la rând dar, rând pe rând, producătorii din areal au dovedit că pot modela forme de artă (oenologică) pură în baza terroir-ului vrâncean.

O confirmă şi Cuvee-ul de faţă prin culoare (intensă), nas (zmeură, prune, condimente, băcănie), gust (afine, mure, vanilie, fum, ciocolată, cuişoare).

Pandora secolului al XXI-lea oferă o cutie care merită deschisă.

Pe site-ul peoducătorului www.cramapandora.ro găsiţi vinul aici.

 

 

Dacă vă simţiţi bine în preajma vinului, urmăriţi emisiunea „Fraţi de Viţă”, Sezonul 3,  de pe TVR2! Sâmbăta de la 17,00 şi Duminica, în reluare, de la 12,00.

Bineînţeles, cu... un pahar de vin în mână!

Arhiva emisiunilor „Fraţi de Viţă” este pe TVRPlus.

Pe YouTube VINARIUM am afişat episoade cu subtitrare în limba engleză!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO