Info

Anuarul de Business al Romaniei 2006 " Cei mai mari jucatori din economie "

Anuarul de Business al Romaniei 2006 " Cei mai mari jucatori din economie "
19.06.2006, 00:07 94

ZIARUL FINANCIAR a lansat vineri, 16 iunie, Anuarul de Business al Romaniei 2006 " Cei mai mari jucatori din economie ". Prima editie, distribuita gratuit abonatilor ZIARULUI FINANCIAR, este disponibila si la punctele de difuzare a presei la pretul de 10 RON.

Anuarul de Business al Romaniei este o radiografie exacta a economiei in 180 de pagini.

Redactorii ZIARULUI FINANCIAR au analizat 72 de piete incepand de la energie, constructii sau auto si pana la cabinete de avocatura sau firme de market research. Ei au cules si estimat date despre 719 companii: nu numai cifra de afaceri si profitul pe anul trecut, ci si perspectivele pentru anul acesta si urmatorul.

Anuarul este un instrument de lucru pentru oricine vrea sa evalueze corect piata pe care isi desfasoara activitatea sau de care este interesat si sa evalueaze corect oportunitatile din mediul de afaceri.

ZIARUL FINANCIAR prezinta astfel, in premiera pentru piata autohtona, cine face jocurile in business. Totul, bazat pe cifre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO