Info

Anunţ de vânzare a activului industrial GA-PRO-CO CHEMICALS S.A

Anunţ de vânzare a activului industrial GA-PRO-CO...

Autor: Publicitate

13.01.2022, 12:46 1089

Subscrisa, SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L., in calitate de Lichidator Judiciar al societatii GA-PRO-CO CHEMICALS S.A., cu sediul în Comuna Săvineşti, Sat Săvineşti, str. Gheorghe Caranfil, nr. 11, jud. Neamţ, număr de ordine în Registrul Comerţului J27/1478/2005 anunţă deschiderea primei sesiuni de vânzare prin negociere directă în conformitate cu art.118 alin.4 din Legea 85/2006 a „Activului industrial GA-PRO-CO CHEMICALS S.A”, combinat de producţie îngrăşăminte chimice amplasat în Săvineşti, Neamţ. Procedura de negociere se va desfasura la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl. F1, trons.3, et.1, ap.3, sector 3.

Preţul de începere a negocierii directe este cel rezultat din evaluarea realizată în procedură, respectiv 17.829.000 EURO fără tva. Se aplică dispoziţiile legale privind regimul tva în vigoare la data vânzării.

Proprietatea imobiliara este constituita din teren intravilan in suprafata de 719.297 mp si cladiri/constructii speciale care deservesc procesul de productie sau in interiorul carora sunt incorporate instalatiile si echipamentele tehnologice.

Bunurile mobile sunt constituite din instalatii, echipamente/utilaje, mijloace de transport auto si feroviar, stocuri si obiecte de inventar.

In cadrul GA PRO CO CHEMICALS S.A., Savinesti sunt 5 instalatii prin­cipale, respectiv:

  •  instalatia de Amoniac – licenta Salzgitter;
  •  instalatia de Uree granulate – licenta Stamicarbon;
  •  Instalatie Acid azotic – licenta GIAP;
  •  instalatie Azotat de amoniu/nitrocalcar – licenta initiala GIAP;
  •  instalatie de Ingrasaminte lichi­de – UREAN.

Instalatii conexe care deservesc instalatii principale:

  • instala­tia de Demineralizare II deserveste in­stalatiile de amoniac si uree granulata;
  • gospodaria de ape deserveste instala­tia de ammoniac si uree,;
  • ciclul de racire I-III, instalatia de hidroliza – desorbtie deserveste instalatiei de uree granula­ta;
  • centrala termica MINIGAZZINI;
  • in­stalatia de depozitat amoniac lichid).

Informatii detaliate privind componenta activului industrial si descrierea constructiilor, a principalelor instalatii functionale si a fluxului tehnologic se regasesc in caietul de sarcini.

La procedura de negociere directa pot participa persoane fizice române, persoane fizice straine, persoane juridice române şi persoane juridice straine.

Potentialii cumparatori care intentioneaza sa inspecteze bunurile, in vederea identificarii si evaluarii tranzactiei activelor Ga-Pro-Co Chemicals S.A., vor semna un Acord de Confidentialitate cu lichidatorul judiciar Sierra Quadrant Filiala Braila S.P.R.L.

Negocierea directă începe cu potenţialii cumpărători care au cumparat Caietul de Sarcini intocmit de lichidatorul judiciar si au depus urmatoarele documente:

  • ofertă fermă de cumpărare care să conţină: nume/denumirea ofertantului, domiciliu/sediu, nr. de tel./fax, persoana de contact, preţul oferit, (care nu poate fi mai mic decat pretul de pornire al negocierii)termenul şi modalitatea de plată;
  • Dovada depunerii garanţiei de participare de 10% din preţul mentionat in anuntul de vanzare publicat de lichidatorul judiciar;
  • Dovada achitării caietului de sarcini întocmit de lichidatorul judiciar.

Sesiunea se încheie prin semnarea unei minute cu persoana care a prezentat cea mai avantajoastă ofertă şi a îndeplinit condiţiile de validitate prevazute in caietul de sarcini.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi se pot programa pentru vizionarea activului prin email la adresa: office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

 

LICHIDATOR  JUDICIAR

SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L.

  Ing. Ovidiu Neacsu

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO