Info

Avalon Estate: Complexul rezidenţial din Nordul Bucureştiului dezvoltat în jurul unui parc privat

Articol cu conţinut publicitar

Autor: Publicitate

05.07.2022, 11:21 379

Avalon Estate este spaţiul de care ai nevoie pentru viaţa pe care ţi-o doreşti. Dezvoltat pe un teren de 8,1 hectare în Nordul Bucureştiului, aproape de zonele de birouri din Pipera şi de Bulevardul Barbu Văcărescu, Avalon Estate este primul complex rezidenţial cu circuit închis dezvoltat în jurul unui parc privat.

Armonie. Linişte. Estetică. Siguranţă. Libertate – sunt cuvintele cheie care definesc Avalon Estate. Aici, arhitectura non-invazivă se îmbină perfect cu natura. Avalon Estate celebrează viaţa în comunitate şi oferă o multitudine de beneficii. Este un proiect care oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: spaţiu şi libertate, dar aproape de centrul oraşului. Complexul, dezvoltat de Prime Kapital, este format din clădiri cu densitate mică, cu o înălţime maximă de patru etaje (P+3E+4R – ultimul etaj fiind retras), tavane şi ferestre înalte şi finisaje de calitate. Conceptul „car-free”, spaţiile verzi generoase, arhitectura impresionantă şi dotările unice fac din Avalon Estate unul dintre cele mai căutate şi exclusiviste proiecte rezidenţiale din Bucureşti.

Proiectul, estimat a fi finalizat în 2024, include multe caracteristici unice, precum impresionantul Gatehouse - poarta de acces către complex şi spaţiu de evenimente şi întâlniri dedicat rezidenţilor Avalon Estate. Clădirea este funcţională şi poate fi vizitată în orice moment, aici funcţionând în prezent biroul de vânzări. Pentru a facilita accesul la Avalon Estate, Prime Kapital a finalizat construcţia drumului de intrare dinspre Bulevardul Pipera, o a doua cale de acces fiind în construcţie.

Odată ajunşi în complex, suntem întâmpinaţi de 28.000 de metri pătraţi de spaţii verzi private şi zone pietonale „car-free”, cu acces la promenada Lacului Pipera, unde copiii se pot juca în siguranţă, fără a-şi face griji în privinţa traficului auto. Conceptul „car-free” presupune integrarea unor rute separate pentru accesul şi parcarea auto. În plus, amenajarea peisagistică îţi va încânta privirea de la fiecare fereastră!

Piscina naturală din Avalon Estate este un alt concept realizat în premieră în România!

Cu un design unic, înconjurată de verdeaţă şi cu o suprafaţă generoasă de 165 metri pătraţi, piscina oferă un spaţiu aparte pentru relaxare şi distracţie în lunile de vară. Din grijă pentru locuitorii Avalon Estate, nu folosim produse chimice, ci un sistem de filtrare natural, prin intermediul plantelor, proiectat de specialişti de renume.

Conceptul unic de Clubhouse a fost inspirat de proiectele rezidenţiale din Marea Britanie, care includ spaţii în care rezidenţii se pot relaxa, se pot antrena sau pur şi simplu se pot bucura de un cocktail de vară.
Scopul Avalon Estate este de a oferi un stil de viaţă şi nu doar un spaţiu de locuit. Tipurile de locuinţe au fost concepute pentru a răspunde nevoilor unei comunităţi diverse, cu vârste, ocupaţii şi priorităţi diferite.

Alege tipul de locuinţă care ţi se potriveşte cel mai bine:

  • Studio dublu
  • Apartament cu 2 sau 3 camere
  • Townhouse pe două sau trei niveluri, cu până la 6 camere
  • Duplex cu 4 sau 5 camere
  • Penthouse pe două niveluri, cu 4 sau 5 camere.

Vrei să ne vizitezi? Vino la biroul nostru de vânzări din Bulevardul Pipera, nr. I-VIII M.

Mai multe detalii despre proiect poţi găsi vizitând site-ul www.avalonestate.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO