• Leu / EUR4.7612
  • Leu / GBP5.3976
  • Leu / USD4.2560
Info

Banca Transilvania. Primii 25 de ani

Articol cu conţinut publicitar

Banca Transilvania. Primii 25 de ani

Acum 25 de ani, fără fast, dar cu mult curaj şi cu un capital de 2 milioane de dolari, 46 de antreprenori puneau bazele uneia dintre cele mai de succes poveşti de dezvoltare a capitalului românesc – Banca Transilvania, astăzi, cel mai mare grup financiar din România, cu peste 31.000 de acţionari.

Cu antreprenoriatul în ADN, prin muncă, entuziasm şi investiţii în oameni, tehnologie şi infrastructură, în acest timp BT a crescut, de la o echipă de 13 persoane la un grup financiar cu peste 10.000 de angajaţi în 500 de unităţi, în peste 180 de localităţi din trei ţări. De la primul client la peste 3 milioane de clienţi, dintre care 700.000 sunt creditaţi. De la prima operaţiune la peste 2 milioane de operaţiuni care au loc zilnic prin intermediul băncii. De la primul client antreprenor, la crearea celui mai mare ecosistem de susţinere a IMM-urilor din România. Iar în momente de răscruce, banca s-a reinventat, s-a adaptat şi a mers mai departe.

Dezvoltare - acesta este cuvântul care descrie cel mai bine evoluţia BT: am crescut de la an la an ca bancă, ca număr de clienţi finanţaţi, ca număr de angajaţi, dar mai ales ca şi competenţe unice în finanţarea economiei naţionale, având astăzi capitaluri proprii de 1,5 miliarde euro. Ne-am dorit şi am reuşit să ajungem unul dintre stâlpii pe care se sprijină dezvoltarea României şi ştim că avem responsabilitate faţă de deponenţi şi societate. 

Finanţăm spitale, fabrici, şcoli, universităţi de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susţinem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanţator instituţional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competenţelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în ţara noastră. 

Acesta e doar începutul. Povestea merge mai departe. 

Mulţumim, români, mulţumim, România!

 

                     Horia Ciorcilă, Preşedinte 

                     Ömer Tetik,  Director General   

 

Articol cu conţinut publicitar                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                              

                                                                                                                                         

 

 

Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7612
Diferență: 0,0231
Ieri: 4.7601
Azi: 4.2560
Diferență: -0,4561
Ieri: 4.2755
Azi: 5.3976
Diferență: -0,1073
Ieri: 5.4034
Azi: 4.2429
Diferență: 0,1558
Ieri: 4.2363