Info

Banca Transilvania: rămas bun, Mihaela Nădăşan!

Cu mare tristeţe, anunţăm că Mihaela Nădăşan, Director General Adjunct Instituţii şi Pieţe Financiare în cadrul Băncii Transilvania, nu mai este printre noi.

Banca Transilvania: rămas bun, Mihaela Nădăşan!
09.05.2022, 15:37 107714

A coordonat relaţia BT cu trei dintre cei mai importanţi stakeholderi externi şi interni – acţionarii, companiile Grupului Financiar BT, respectiv instituţiile financiare şi băncile corespondente. A fost parte a echipei băncii timp de 24 de ani. Devotată, loială, foarte pasionată de ceea ce făcea, a fost trup şi suflet pentru bancă. Ne-a reprezentat cu profesionalism şi, în acelaşi timp, cu o discreţie aparte. A fost un om în continuă mişcare, de multe ori între două zboruri.

A început ca ofiţer decontări, după care a fost coordonator al Departamentului Instituţii Financiare, iar apoi Director Executiv. Din 2018 a fost parte din top managementul băncii, ca Director General Adjunct, având ca responsabilităţi activitatea de Trezorerie, gestionarea relaţiilor cu investitorii, coordonarea subsidiarelor Grupului BT şi activităţilor în domeniul Instituţii şi Pieţe financiare.

Pe parcursul anilor a fost implicată în toate proiectele de construire a Grupului BT şi a avut un rol de bază în înfiinţarea şi vânzarea de subsidiare, dar şi în ceea ce priveşte intrarea băncii în diferite arii financiare - leasing, asigurări şi pensii. Din 2012 a coordonat activitatea de achiziţii şi fuziuni a Grupului BT. De asemenea, a făcut parte din mai multe consilii de administraţie ale companiilor băncii. În 2021, 2020 şi 2019, Mihaela Nădăşan a fost desemnată Cel mai bun profesionist în relaţia cu investitorii.

Ne vom aminti de ea aşa cum era, surâzătoare, caldă şi profesionistă.

Suntem alături de familia Mihaelei. Dumnezeu să o odihnească!

Echipa BT

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO