Info

Black Friday cu stil

Black Friday cu stil

Autor: Publicitate

16.11.2021, 08:00 1028

„Form follows functions”, conceptul pe care se bazează cele 3 showroom-uri de mobilă dezvoltate de Diana Şucu, are parte de o abordare inovativă pe care merită să o explorezi – mai ales acum, pe final de an, când multe colecţii sunt şi ele pe final, iar marea majoritate a produselor sunt pe stoc – asta înseamnă că poţi găsi piese unicat la preţuri mai mult decât atractive şi – ce e şi mai atractiv – le poţi avea imediat.

Confortul poate fi glamour – dacă se poate în fashion, cu atât mai mult se poate în amenajările interioare; important este să lucrezi cu piese de mobilier high-end şi să nu renunţi la finisajele impecabile, iar asta nu e deloc complicat dacă în portofoliul tău sunt trei branduri nord-americane de top – Ethan Allen, Bernhardt, Caracole – reunite sub conceptul Select Design by Diana Şucu.

Ethan Allen (stil clasic - elegant), Caracole (cu un vibe strălucitor), şi Bernhardt (modern & inovator) au în comun accentul pe funcţionalitate, o abordare specifică pieţei nord-americane, unde materialele de calitate, confortul şi designul primesc egală atenţie.

Diana Şucu a pornit acest business în 2013, iar acum vânzările au depăşit 2,5 milioane de euro, semn că publicul este nu doar fidel, ci şi în creştere – deloc surprinzător, pentru că vorbim de un public educat, informat şi versatil, cu aşteptări mari dar şi cu o deschidere la fel către propuneri de design interior inedite.

Dacă vrei să vezi şi să atingi piesele de mobilier unicat (merită amintite oglinzile de podea de dimensiuni ample sau tablourile semnate de artişti consacraţi), o poţi face în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City care acoperă mai bine de 2000 de metri pătraţi; dacă nu mai ai răbdare, intră pe www.selectdesign.ro, unde poţi explora în detaliu piesă cu piesă sau le poţi vedea versatilitatea în amenajări diverse.

E un moment bun, pentru că vei găsi aici reduceri şi oferte interesante – fie pentru piese de mobilier sau ţesături care nu se mai fabrică, fie pentru ultimele câteva item-uri dintr-o colecţie. Trebuie să ştii că, la fel cu mai toate brandurile de lux, la Select Design by Diana Şucu vei găsi piesele de mobilier şi accesorii la un preţ care le reflectă valoarea; asta înseamnă că un obiect cu preţ redus nu îşi pierde valoarea (sau, mai grav, nu revine de fapt la ceea ce ar fi trebuit să fie preţul real), ci pur şi simplu face parte dintr-o colecţie care iese din producţie sau dintr-un stoc limitat.

Piesele unicat au valoare de “collectibles” – practic, sunt şanse mari ca valoarea lor să crească în timp, ca la obiectele de artă.

Iar dacă toate astea nu erau de ajuns, trebuie să ştii că serviciul de design interior este din partea casei la Select Design – de la măsurători, relevee şi planuri 2D, designerii sunt alături de beneficiarul final (alături de tine, adică),  astfel încât să faci cele mai potrivite alegeri pentru ce îţi doreşti. Enjoy!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO