Info

Built for forward cu Forvis Mazars: oferirea unei înţelegeri aprofundate în audit

Advertorial

Built for forward cu Forvis Mazars: oferirea unei...

Autor: Publicitate

05.06.2024, 07:00 177

La începutul acestei săptămâni, două firme mari din industria serviciilor profesionale, Mazars, un parteneriat internaţional care operează în peste 100 de ţări şi teritorii şi FORVIS, o firmă de top în Statele Unite, au lansat o nouă reţea globală, Forvis Mazars.

Dino Ebneter, Country Managing Partner

În calitate de Country Managing Partner la Forvis Mazars în România, voi iniţia în perioada următoare o serie de discuţii axate pe evidenţierea avantajelor unice pe care noua noastră reţea le oferă companiilor din România, precum şi pe comunicarea mai multor informaţii despre serviciile şi echipele noastre.

Primul meu invitat este Vasile Andrian, Partner, Coordonatorul Departamentului de Audit şi Consultanţă Financiară, un lider cu peste 25 de ani de experienţă în audit financiar şi consultanţă în afaceri.

  1. Vasile, te-ai alăturat companiei Mazars în anul 2007 şi, de atunci, ai fost mereu în fruntea activităţii noastre. Odată cu lansarea noii reţele, poţi să îmi povesteşti cum defineşte Forvis Mazars principiul ‘deeper understanding’, atunci când vorbim despre lumea auditului?

Forvis Mazars este ghidată de patru principii fundamentale care, în armonie, ne ajută să fim unici pe piaţă şi capabili să ne îndeplinim promisiunea de brand. ‘Înţelegere aprofundată’, în audit, înseamnă că ne acordăm timpul necesar pentru a asculta şi a înţelege nevoile fiecărui client, contextul relevant şi provocările cu care se confruntă, indiferent de dimensiunea sa. Analizăm fiecare aspect al sectorului de activitate, aducând la masa de discuţii perspective şi experienţe relevante.

În audit, abordarea noastră este imersivă. Ne angajăm să înţelegem în profunzime operaţiunile clienţilor noştri şi mediul lor de activitate. Acest lucru implică menţinerea unei perspective actualizate asupra tendinţelor din industrie, schimbărilor din cadrul de reglementare relevant, şi evoluţiilor tehnologice. Prin această abordare, suntem capabili să oferim consultanţă bine fundamentată, echilibrată şi soluţii personalizate, facilitând astfel navigarea eficientă a clienţilor noştri prin complexităţile lor.

Prin promovarea unei ‘înţelegeri aprofundate’, Forvis Mazars se angajează să ofere clienţilor noştri nu doar conformitate şi precizie, ci şi informaţii valoroase şi îndrumare strategică, esenţiale pentru adaptarea lor într-un mediu de afaceri tot mai complex şi dinamic. Această devotare faţă de înţelegerea şi satisfacerea nevoilor clienţilor noştri reprezintă factorul nostru distinctiv şi cheia succesului.

  1. De mulţi ani, suntem implicaţi în mod activ în dialogul privind evoluţia auditului. Cum va influenţa noua reţea capacitatea noastră de a contribui la definirea acestor discuţii şi la punerea în aplicare a modificărilor necesare pentru a îmbunătăţi calitatea şi relevanţa auditului?

Profesia de audit traversează transformări substanţiale. Aşteptările pieţei sunt în continuă schimbare, reglementările se diversifică, iar evoluţiile tehnologice modifică modul în care sunt realizate auditurile. În plus, sustenabilitatea a devenit un element esenţial, extinzând sfera de influenţă a auditorilor şi a domeniului lor de acţiune. Forvis Mazars se află în fruntea acestor schimbări, jucând un rol esenţial în adaptarea la nevoile în continuă evoluţie ale industriei de audit.

Privim creşterea cererii pentru audituri ca pe o recunoaştere pozitivă a valorii aduse de auditori în abordarea provocărilor economice şi sociale. Recomandările noastre adresate autorităţilor se axează pe consolidarea încrederii şi a calităţii pe piaţa de audit, asigurând că independenţa auditorilor rămâne piatra de temelie a acestui ecosistem în evoluţie. Ne-am angajat să oferim o experienţă de neegalat pentru clienţi - o experienţă care să fie corectă, personalizată, fluidă şi naturală pentru fiecare dintre aceştia.

Mulţumesc, Vasile. Data viitoare, voi continua această discuţie cu Răzvan Butucaru, Partner, Financial Services & Advisory Leader, pentru a aborda cel de-al doilea principiu al brandului nostru, „bold foresight”, şi a înţelege cum se traduce acesta în domeniul consultanţei financiare.

Vasile Andrian, Head of Audit & Financial Advisory