Info

BURSE în valoare de 115.000 euro, oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest

BURSE în valoare de 115.000 euro, oferite de Ziarul...

Autor: Publicitate

07.05.2021, 14:00 179

Pandemia nu a diminuat dorinţa de perfecţionare în carieră a managerilor, iar în acest an, universitatea austriacă WU deschide o nouă sesiune de înscrieri la programul de Executive MBA organizat în Bucureşti, care va debuta în toamnă. Pentru a susţine cât mai mulţi executivi talentaţi să beneficieze de o experienţă educaţională de top, Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă aplicanţilor la programul Executive MBA Bucharest 7 burse de studiu, în valoare totală de 115.000 euro.    

Executive MBA Bucharest desfăşurat de WU Executive Academy este singurul program triplu acreditat - EQUIS, AACSB şi AMBA din România şi a fost desemnat de cele mai multe ori, în ultimii ani, pe primul loc în topul programelor de MBA din ţară*. Acesta este recunoscut şi apreciat pentru numeroase criterii, printre care calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor,  oportunităţile de networking oferite, precum şi cele două rezidenţiate internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA. 

Programul este prezent pe piaţa românească de 15 ani, având peste 400 de alumni. Aproximativ 70% dintre studenţi avansează în carieră după absolvirea cursurilor. În ciuda situaţiei pandemice, anul trecut, 33 de manageri şi antreprenori români şi străini au început cursurile de EMBA, reprezentând un record de înscrieri. Studenţii Executive MBA Bucharest devin membri permanenţi ai reţelei globale de alumni WU Executive Club, prin intermediul căreia au acces la oportunităţi exclusive de carieră, networking cu lideri internaţionali, invitaţii la evenimente de afaceri alături de multe alte beneficii.  

Executive MBA Bucharest se desfăşoară pe parcursul a 16 luni, în regim part – time, oferind posibilitatea studenţilor de a-şi continua activitatea profesională în acest timp. Programul cuprinde 14 module care acoperă o paletă largă de cursuri, de la management, HR, finanţe, la inovaţii, change management şi business analytics. Acesta se încheie cu un proiect final, „Capstone Project”, care constă în realizarea unui proiect antreprenorial. Cursanţii vor lucra cu 14 profesori care provin de la Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena şi de la universităţi prestigioase din lume, precum IE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) şi Carlson School of Management (SUA).      

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial.

Distribuţia burselor oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest este următoarea:

  • 1 bursă de 27.000 EUR
  • 2 burse de 17.000 EUR
  • 4 burse de 13.500 EUR

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai 2021 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor se va face în data de 16 iunie 2021  pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 

*Programul Executive MBA Bucharest desfăşurat de WU Executive Academy a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în 2008, 2010, 2014 şi 2015, conform Top MBA realizat de Ziarul Financiar.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO