Info

Cheltuieli medicale de peste 2 milioane de euro pentru tratamentul bolilor grave în străinătate

ADVERTORIAL

Cătălin Vasile, CSO NN Asigurări de Viaţă

Cătălin Vasile, CSO NN Asigurări de Viaţă

Autor: Publicitate

28.05.2024, 10:40 355

O afecţiune gravă precum cancerul, o boală cardiovasculară care necesită chirurgie cu by-pass, o afecţiune care necesită neurochirurgie sau transplantul de organe poate însemna, pe lângă grijile pentru sănătate, şi cheltuieli pe care nu multe familii din România au posibilitatea să le acopere fără dificultăţi, mai ales pentru tratament în străinătate.

În România, preocupările legate de afecţiuni severe sunt în creştere, cancerul fiind principala afecţiune care îngrijorează un român din doi, potrivit unui studiu realizat de Ipsos în 2023. În acest context, soluţiile de asigurare medicală pentru boli grave devin o necesitate, eliminând grijile financiare şi facilitând accesul la tratament.

 

Ce acoperă asigurarea pentru boli grave Premium Care Abroad

Asigurarea Premium Care Abroad este o soluţie de protecţie pe tot parcursul principalelor boli grave oferită de NN. Asigurarea acoperă cheltuieli medicale de peste 2 milioane de euro pe toată durata poliţei, de la diagnosticarea în clinici de top din România, planul personalizat de tratament şi medicina de înaltă precizie în străinătate, cheltuielile suplimentare, dar şi medicaţia şi îngrijirile necesare la întoarcerea în ţară.

Asigurarea medicală privată acoperă patru categorii de boli grave: cancerul, inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ, chirurgia cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgia şi tratamentul tumorilor benigne pe măduva spinării, precum şi transplantul de organe, de măduvă osoasă sau de celule stem din sângele periferic.

Un aspect esenţial al Premium Care Abroad este rapiditatea cu care fiecare caz este adresat şi coordonat astfel încât procesul de diagnosticare şi tratament să fie cât mai simplu şi rapid. Pentru a beneficia de asigurare, clientul anunţă NN la numărul 0219464, iar cazul este preluat în numai 2 ore lucrătoare. Un medic coordonator este alocat cazului, iar în 24 de ore este programată prima consultaţie, în care sunt analizate documentele şi simptomatologia pentru suspiciunea de boală gravă şi sunt indicate eventuale investigaţii suplimentare.

Medicul coordonator dedicat asistă persoana asigurată până la un diagnostic rapid şi clar. Mai departe, în cazul confirmării diagnosticului de boală gravă, pacientul beneficiază de asigurare pentru a accesa a doua opinie medicală, în cazul în care consideră necesar, şi tratamentul personalizat de care are nevoie în spitale şi clinici de prestigiu din străinătate, cu excepţia SUA, Japonia şi Elveţia.

 

Acoperire extinsă începând de la 176 de lei pe lună

Unul dintre beneficiile atractive ale Premium Care Abroad este costul accesibil. Cu o primă începând de la 176 de lei pe lună, asigurarea este structurată astfel încât să fie accesibilă unui număr cât mai mare de persoane care vor protecţie şi sprijin financiar în cazul unei boli grave. Asigurarea medicală este valabilă pentru persoane de toate vârstele, de la o zi până la 64 de ani, rezidenţi permanenţi în România, şi poate fi încheiată pentru întreaga familie sau doar pentru copii,  fără să fie nevoie ca părintele să fie asigurat.

„Când apare o problemă gravă de sănătate, oamenii au nevoie de un diagnostic cât mai rapid şi cel mai performant tratament personalizat pentru afecţiunea lor, fără să se gândească la bani. Asigurarea Premium Care Abroad adresează nevoile reale ale celor care se confruntă cu o boală gravă, oferind protecţie completă, servicii medicale personalizate în clinici de top din străinătate şi sprijin financiar considerabil, aşa încât pacienţii să se poată concentra pe ceea ce contează: sănătatea lor”, spune Cătălin Vasile, Chief Sales Officer la NN Asigurări de Viaţă.

Achiziţionarea Premium Care Abroad nu presupune evaluare medicală, ci doar completarea pe propria răspundere a unui chestionar medical, urmată de o discuţie cu unul dintre cei 1.600 de consultanţi financiari şi manageri NN din toată ţara. Procesul este simplu, iar emiterea contractului se desfăşoară într-un timp foarte scurt de la semnarea digitală şi efectuarea plăţii.

Accesibilitatea financiară, acoperirea extinsă şi gestionarea eficientă a cazurilor transformă această poliţă de asigurare medicală într-o opţiune valoroasă pentru cei care vor să nu aibă grija banilor în situaţia unei boli grave.