Business Hi-Tech

Compania ta este pregatită pentru era digitală?

Articol cu conţinut publicitar

Autor: Publicitate

28.09.2020, 09:00 9930

Noile practici de lucru flexibil remodelează biroul şi modul în care creăm, distribuim şi consumăm informaţiile. Ce avem de făcut? Ce paşi trebuie să urmăm pentru ne adapta noii realităţi din piaţa muncii?  

Am discutat cu Petronius Secăreanu, Director General al Canon România, despre biroul modern şi impactul pe care digitalizarea accelerată o are asupra felului în care lucrăm. Soluţiile pe care le putem accesa pentru a ţine pasul cu toate aceste schimbări sunt numeroase, dar procesul de trecere de la analog la digital este complex şi implică o abordare temeinică, spune acesta. Canon este lider mondial în soluţiile de imagistică şi unul dintre cei mai importanţi furnizori de hardware, software si echipamente de birou.

Securitatea IT, automatizarea si mobilitate sunt principalele direcţii pe care ar trebui să se concentreze toate organizaţiile care vor nu doar să supravieţuiască, ci să prospere în actualul context economic. Petronius Secăreanu consideră că, în prezent, organizaţiile sunt fortate să se îndrepte spre comunicare online, cloud şi automatizare. Tendinta este clara: angajaţii viitorului vor deveni mai autonomi, iar ustensilele lor de zi cu zi vor fi mai conectate şi mai sigure. Având în vedere riscurile la care sunt expuse organizaţiile în acest context, securizarea echipamentelor folosite şi securitatea documentelor în sine sunt obligatorii si prioritare.

Află din acest interviu ce poţi face pentru a-ţi proteja compania, dar şi detalii despre etapele pe care le presupune procesul de digitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO