Info

Consolidează încrederea angajaţilor tăi. Creşte la 30 de lei pe zi valoarea cardului de masă de la Sodexo şi bucură-te de 37% economii la buget

Articol cu conţinut publicitar

Consolidează încrederea angajaţilor tăi. Creşte la...

Autor: Publicitate

25.10.2022, 09:00 381

Încrederea are un rol cheie în bunul mers al lucrurilor. Pe ea se sprijină funcţionalitatea, performanţa şi buna reputaţie a companiei. Încrederea în angajator creşte implicarea, eficienţa şi productivitatea angajaţilor.

Un angajator de încredere este conştient şi preocupat de soarta şi de viitorul companiei şi al oamenilor săi, atent la condiţiile care le asigură acestora performanţa şi starea de bine. Grija faţă de angajaţi, manifestată cu integritate şi consecvenţă, este o importantă sursă de încredere.

Este esenţial ca angajatul să poată servi un prânz gustos şi hrănitor în fiecare zi. În vremuri de instabilitate, o masă bună nu este doar o sursă de hrană, ci şi de siguranţă.

 

Grija la momentul potrivit arată că îţi pasă cu adevărat

Situaţia mondială actuală are un impact economic şi social major.

În luna septembrie a acestui an, Institutul Naţional de Statistică a comunicat că preţurile de consum în luna august 2022 comparativ cu luna iulie a aceluiaşi an au crescut cu 0,6%, rata inflaţiei de la începutul anului (august 2022 comparativ cu decembrie 2021) este 11,6%, rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%, rata medie a modificării preţurilor de consum în ultimele 12 luni (septembrie 2021 – august 2022) faţă de precedentele 12 luni (septembrie 2020 – august 2021) este 11,0%.

In acest context, Piramida nevoilor, elaborată de Abraham Maslow ne confirmă că nevoile de siguranţă, de apartenenţă şi respect cântăresc mai mult acum, iar satisfacerea lor are un rol mai puternic în calitatea vieţii oamenilor.

Conform Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, cu modificările şi completările ulterioare, valoarea nominală a unui tichet de masă care poate fi oferită unui angajat poate ajunge acum până la suma maximă de 30 de lei pe zi.

Este momentul potrivit pentru ca angajatorii să aducă un plus de siguranţă în viaţa angajaţilor lor. Un plus de grijă înseamnă înseamnă încredere în plus. Mai multă încredere înseamnă mai multă loialitate şi dedicaţie.

Creşterea valorii nominale a tichetelor cu care angajaţii îşi pot cumpăra o masă hrănitoare este un plus de grijă aşteptat şi apreciat.

 

Creşte la 30 de lei pe zi valoarea cardului de masă de la Sodexo şi bucură-te de avantaje

Mai mult decât un cost, beneficiile extra-salariale sunt o investiţie. 30 lei/angajat/zi lucrătoare înseamnă 37% economii la buget şi productivitate mai mare

Tichetele de masă oferite electronic, pe cardul de masă Gusto, înseamnă o putere de cumpărare mai mare pentru angajat, dar cu impact redus în bugetul companiei, ca urmare a facilităţilor fiscale aferente: tichetele de masă electronice au 100% deductibilitate şi exceptare de la plata taxelor salariale pentru sumele acordate.

Sodexo încarcă cardurile de masă electronice, sigur şi rapid. Cardul de masă Gusto foloseşte tehnologia Contactless, este mic şi comod de purtat alături de alte carduri. Angajaţii beneficiază de flexibilitate, achitând cumpărăturile în limita sumei disponibile pe card, fără a se raporta la valoarea unui tichet de masă electronic. De asemenea, deţinătorii cardului pot verifica oricând suma disponibilă pe card, prin aplicaţia MySodexo.

„Companiile au oportunitatea de a reduce stresul resimţit de oamenii lor ca urmare a creşterii preţurilor. Un plus de grijă din partea angajatorilor înseamnă o grijă în minus pentru angajaţi, lucru pe care aceştia îl vor aprecia. De mulţumirea angajaţilor depinde performanţa şi buna reputaţie a companiilor, foarte relevante inclusiv în demersurile de retenţie şi angajare. Ne bucurăm să le oferim clienţilor noştri produse şi soluţii care îi ajută să-şi îndeplinească obiective atât de importante”, declară Daniela Coman, Product Manager, Sodexo Benefits & Rewards Services România.

Mai multe detalii despre cardul de masă Gusto sunt disponibile aici. Gama completă de produse Sodexo poate fi consultată aici.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO