Info

Cum te ajută programul de Executive MBA la dezvoltarea afacerilor? Află de la managerii companiei Agile Networks Technologies

Cum te ajută programul de Executive MBA la dezvoltarea...

Autor: Publicitate

10.05.2021, 15:00 369

Lumea afacerilor se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece, iar managerii devin tot mai interesaţi de dezvoltarea profesională în cadrul programelor de tip Executive MBA.

Programul de EMBA oferit de WU Executive Academy în Bucureşti şi-a stabilit un renume pe piaţă, beneficiind de râvnita triplă acreditare internaţională (AACSB, AMBA şi EQUIS), deţinută de mai puţin de 1% din toate şcolile de afaceri din lume. La reuşita acestuia au contribuit mai mulţi factori, cum ar fi: experienţa profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunităţile de networking şi nu în ultimul rând, cele două rezidenţiate internaţionale, din Austria şi America.

WU Executive MBA Bucharest este prezent pe piaţa din România de 15 ani, având aproape 400 de alumni. Statistica arată că în jur de 70% dintre studenţi reuşesc să avanseze rapid în carieră după absolvire. Anul trecut 33 de manageri şi antreprenori români şi străini au urmat cursurile de EMBA, ceea ce a reprezentat un record de înscrieri.

Alpár-György Katona şi Cătălin Mihacea, Managing Directors în cadrul Agile Networks Technologies sunt absolvenţi ai WU EMBA Bucharest, promoţia 2018 – 2020. Iată testimonialele celor doi despre experienţa EMBA.

“O tranziţie de la programator la manager necesită nu doar şanse şi context, ci şi o pregătire temeinică. Astfel am început să cochetez cu ideea unui EMBA şi, având susţinerea mentorului meu, am căutat opţiuni, ajungând să aleg WU. Pe lângă curricula completă, un criteriu foarte important au fost profesorii, oameni cu experienţă în businessuri reale, de la care poţi învăţa nu doar teorie, dar şi bune practici în strategie şi valori sănătoase în leadership. Toate astea sunt critice şi mă ajută să-mi îndeplinesc responsabilităţile de managing director al companiei”, spune Alpár-György Katona. 

Cătălin Mihacea, care a urmat cursurile în aceeaşi perioadă, afirmă: „Programul de EMBA mi-a permis să realizez toate obiectivele, fiind un program intens, în care am reuşit să îmi testez abilităţile personale şi profesionale în lupta pentru acumulare de cunoştinţe noi şi pentru creşterea profesională. Experienţa interacţiunii cu profesorii, dar şi cu colegii, mi-a permis să obţin o viziune diferită asupra zonei de business, lucru care m-a ajutat şi mă ajută să am succes în arena de afaceri contemporană. Aditional, reţeaua internaţională pe care am dezvoltat-o este unul dintre cele mai valoroase rezultate ale programului.”

Programul Executive MBA Bucharest se adresează managerilor şi antreprenorilor care au minim 5 ani de experienţă profesională. Ziarul Financiar alături de WU Executive Academy oferă 7 burse de studiu în valoare de 115.000 euro viitorilor studenţi. Sesiune de înscrieri pentru burse are loc în perioada 01.02 – 25.05, prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO