Cupa României Alpha Bank continuă cu cea de-a treia regattă între 27-29 iulie, Life Harbour Limanu!

9 iul 2018 Ziarul Financiar

Organizată sub egida Federaţiei Române de Yachting, la Life Harbour Limanu, regatta Ziarul Financiar parte din Cupa Romaniei Alpha Bank a pus la încercare atât îndemânarea participanţilor, cât şi abilitatea de a lucra în echipă. La finalul celor două zile de competiţie intensă, cu peste 50 de mile marine parcurse pe o vreme destul de diferită – vânt de diferite intensităţi, ce a obligat navele să ia fie volte spectaculoase, fie să aştepte cea mai mica pală de vȃnt, regatta Ziarul Financiar – Cupa Romȃniei Alpha Bank, şi-a desemnat caştigătorii, iar echipajele care au urcat pe podium la cele două clase din concurs sunt:

La clasa ORC A&B au urcat pe podium pentru a-şi primi binemeritatele medalii membrii echipelor Simina(III), Hope(II) si Incognito (I)

La Clasa C şi-au adjudecat premiul mult dorit membrii echipajului Jackpot (III), Pelican Racing (II) si Adria (I)

Felictări tuturor!

Regatta Alpha Bank 2018

 
Cuvinte cheie:
alpha bank
, cupa
, cupa romaniei

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide