Info

Despre securitate şi criminalitate cibernetică la evenimentul Microsoft – Embrace proactive security with Zero Trust

Articol cu conţinut publicitar

Despre securitate şi criminalitate cibernetică la...

Autor: Publicitate

07.09.2022, 15:03 94

Securitatea cibernetică este una dintre priorităţile momentului. Pentru a face faţă creşterii exponenţiale a numărului atacurilor cibernetice, companiile şi organizaţiile din întreaga lume au nevoie de soluţii de securitate mai bune, mai rapide, mai versatile şi care să poată fi aplicate în cât mai multe scenarii de utilizare.

Experţi de top în domeniu, specialişti din cadrul Microsoft, precum şi reprezentanţi ai partenerilor de afaceri şi ai clienţilor companiei se vor reuni pe data de 15 septembrie la evenimentul Embrace proactive security with Zero Trust pentru a analiza cele mai recente provocări din sfera securităţii cibernetice. Participanţii la eveniment vor descoperi cum se pot proteja companiile în faţa acestor ameninţări, dar şi care sunt soluţiile şi resursele pe care modelul de securitate Zero Trust, dezvoltat de Microsoft şi partenerii săi, le pune la dispoziţia lor pentru a-şi proteja angajaţii, datele, aplicaţiile şi infrastructura digitală.  

În deschiderea evenimentului, Bogdan Putinică,General Manager al Microsoft Romania, va vorbi despre importanţa securizării infrastructurilor digitale prin perfecţionarea continuă a strategiilor de securitate cibernetică şi despre importanţa informării şi chiar educării angajaţilor în direcţia securizării conturilor pe care le utilizează. Prezent la eveniment, George Dobrea, CEO al XEDUCO Institute, va dezvălui audienţei multiplele faţete ale furtului de identitate şi lecţiile învăţate din ultimele atacuri cibernetice.  Ulterior, Eleni Apostolou, SR Cloud Solution Architect Microsoft CEE, le va vorbi participanţilor în cadrul sesiunii de suport “Zero Trust approach for Business Value Realization” despre soluţiile folosite pentru a lupta cu atacatorii cibernetici, precum şi despre modalităţile în care companiile îşi pot construi abordările de tip Zero Trust pentru a preveni şi combate eficient ameninţările din mediul digital.

Conferinţa îşi propune să sprijine companiile în eforturile lor de a-şi construi strategii robuste de securitate cibernetică, care să răspundă unui mediu complex, în care atacatorii cibernetici încearcă să valorifice fiecare vulnerabilitate identificată la nivelul infrastructurilor digitale.

Evenimentul va avea loc în limba română şi se va desfăşura la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, dar va fi transmis şi online (în platforma Microsoft Teams). Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile pe pagina generală, unde vă puteţi înregistra pentru a participa.

Microsoft este unul dintre principalii furnizori globali de soluţii de securitate cibernetică şi a devenit, de-a lungul timpului, un partener de încredere al mediului de afaceri din România. Prezentă de peste 25 de ani pe piaţa locală, compania îşi propune să sprijine fiecare persoană şi organizaţie din lume să realizeze mai mult, prin intermediul tehnologiilor pe care le dezvoltă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO