Info

Kourtidis Group: Un grup de companii grecesc care domină piaţa internaţională de investiţii imobiliare

Advertorial

Autor: Publicitate

11.07.2024, 10:30 1731

Dezvoltarea, noile produse şi colaborarea cu RE/MAX România

Extroversiunea, dinamismul, proiectele uriaşe şi o serie de mişcări de succes în afaceri au făcut din compania grecească Kourtidis Group unul dintre cele mai importante grupuri de companii din Grecia, care acum pătrunde pe noi pieţe din întreaga lume. Grupul, cu sediul în Ofryniou Beach, în prefectura Kavala, unde se află luxurianta insulă Thasos, cu 6 birouri şi produse de investiţii unice, a transformat locaţii "necunoscute" în noi destinaţii căutate, schimbând peisajul oportunităţilor de investiţii într-un mod impresionant. Cu o experienţă de succes de 28 de ani, a obţinut rezultate incredibile în sectoarele construcţiilor, imobiliare, investiţii şi turism şi a devenit una dintre cele mai importante "poveşti de succes" din Grecia.

Compania imobiliară premiată a Grupului Kourtidis, RE/MAX Choice, este caracterizată pe bună dreptate drept "liderul" pieţei imobiliare din Grecia, cu numeroase distincţii la nivel panelen, european şi mondial. A fost clasată pe locul 1 în producţia din Grecia pentru 2022 şi 2023, în timp ce echipele RE/MAX Choice sunt pe locul 1 în Europa, ceea ce o face cea mai puternică verigă din lanţul RE/MAX Greece. "Este important faptul că sectorul imobiliar din Grecia se află la un nivel foarte ridicat şi se dezvoltă pe un trend ascendent. Putem cu siguranţă să vă transmitem optimismul pentru perspectivele şi pentru stabilitatea economică şi politică care există în ţara noastră, iar acest lucru rezultă acum din experienţa noastră şi din încrederea pe care percepem că investitorii şi clienţii străini o simt în Grecia", spune preşedintele grupului, dl. Nikos Kourtidis. El este omul care, împreună cu vicepreşedintele şi partenera sa de afaceri timp de ani de zile, doamna Konstantina Dimitrova, a jucat un rol decisiv în schimbarea imaginii regiunilor în care îşi desfăşoară activitatea, conferindu-le de-a lungul anilor o valoare adăugată remarcabilă.

Prezenţa internaţională a grupului se bazează pe crearea şi construcţia de proiecte inovative şi inedite, cu performanţă şi valoare adăugată, pe un model operaţional standard de tip One Stop Shop, pe programe de investiţii special concepute cu randamente garantate, pe servicii post-vânzare VIP şi pe parteneriate globale de top cu mărci oficiale. În cei 260 km de coastă, portofoliul bogat al grupului are un total de 56 de complexe rezidenţiale organizate şi moderne, 2.800 de case de vacanţă finalizate, în timp ce extrem de important pentru standardele greceşti este faptul că este singura companie din Grecia care are 1.333 de reşedinţe aflate în construcţie la momentul actual. Grupul Kourtidis, în afară de volumul principal de construcţii din Ofrini Beach, îşi dezvoltă acum activitatea pe insula Thassos, deoarece a fost finalizată proiectarea unor complexe rezidenţiale unice de arhitectură modernă. Grupul construieşte, de asemenea, proiecte mari sub forma unor aşezări organizate în Nea Irakleitsa, Asprovalta şi Keramoti.

RE/MAX Choice şi RE/MAX România îşi unesc forţele

Încă din prima clipă, relaţia strânsă şi perspectivele mari care se desfăşoară între RE/MAX Choice şi RE/MAX România au fost evidente. La invitaţia dlui Răzvan Cuc, preşedintele RE/MAX România, dl. Kourtidis şi dna Dimitrova, brokeri/proprietari RE/MAX Choice, au participat la impresionanta conferinţă aniversară de 10 ani aRE/MAX Romania care s-a desfăşurat pe 21 şi 22 martie la centrul de evenimente Elitis. Acolo, într-o atmosferă de cooperare, au făcut schimb de opinii şi au discutat despre oportunităţile unice de investiţii care există pe piaţa elenă.

Aceste două branduri puternice îşi unesc acum forţele, RE/MAX Choice colaborând cu birourile RE/MAX România, oferind "produse" de investiţii cu valoare adăugată reală şi sprijinind persoanele interesate în toate fazele procesului de investiţie - cumpărare, într-un mediu sigur de cooperare şi încredere.

Proiecte noi cu valoare adăugată în Grecia

Toate investiţiile majore ale Grupului Kourtidis în insula Thassos, un diamant investiţional emergent, se desfăşoară conform unui calendar strâns. Pe insula verde, grupul are în construcţie 14 complexe rezidenţiale, iar suprafaţa totală a proiectelor depăşeşte 30.000 de metri pătraţi. Mai concret, în următorii doi ani, vor fi livrate peste 500 de locuinţe, care pot fi folosite în scop rezidenţial şi investiţional. Acest lucru face din insula Thassos o nouă zonă de pe harta investiţiilor pentru piaţa internaţională. "Scopul nostru este de a crea aşezări cu valoare adăugată care să schimbe complet calitatea vieţii locuitorilor. Am reuşit acest lucru datorită unui model standard de dezvoltare a reşedinţelor turistice cu un randament garantat de 6%, un model investiţional de succes care a pus în evidenţă zona şi a câştigat încrederea investitorilor, oferind randamentul garantat", explică dna Dimitrova.

Punând accentul pe aceste avantaje comparative, Grupul aspiră să se extindă şi să se stabilească pe noi pieţe până în 2024. În acelaşi timp, pentru a-şi continua călătoria în afaceri cu şi mai multă extroversiune şi aşa cum subliniază dl. Kourtidis, "pentru a promova bogaţia regiunilor în care îşi desfăşoară activitatea şi oportunităţile excelente de investiţii care există în acestea".

Verticalizarea este marele ”secret” al grupului

Povestea creării unui grup de companii de top din ţară a început cu mai mulţi ani în urmă.  Prima prezenţă în mediul de afaceri din Grecia datează din 1996, odată cu înfiinţarea companiei de construcţii OIKO Kourtidis. O companie care s-a dezvoltat rapid şi a transformat zona de coastă din Ofrinio, Orfanio şi Kariani din Kavala, schimbând complet calitatea vieţii locuitorilor.

Pe lângă activitatea de construcţii, grupul operează într-o manieră complet integrată pe verticală cu celelalte companii ale sale. În top se află RE/MAX Choice, prima companie imobiliară premiată şi prima companie imobiliară a Grupului Kourtidis din Grecia. Urmează RE/MAX Choice Commercial Division, cu misiunea de a sprijini viziunea oricărui efort investiţional care doreşte să pornească în Grecia. Costa Ofrynio Booking este o companie specializată în gestionarea proprietăţii care transformă o casă de vacanţă într-o proprietate de investiţii. Prin programul său Max Value, oferă un randament garantat de 6% în timpul sezonului turistic cumpărătorilor de case de vacanţă pe care le construieşte, în timp ce în restul celor 6 luni casa rămâne disponibilă pentru exploatare sau pentru uz personal. Oferă reşedinţe de lux nou construite, situate pe malul mării, ideale pentru vacanţa de vară.

Steagul companiilor din grup este serviciul post-vânzare VIP, cu servicii post-vânzare de primă clasă, rezolvând toate problemele, nevoile şi dorinţele fiecărui client şi investitor, înainte şi după cooperare. Alexandrou Chora este un proiect turistic care reprezintă marea viziune a grupului, iar Kourtidis Auction este o nouă parte a grupului Kourtidis care se concentrează pe licitaţiile imobiliare online.

www.kourtidis.group

www.remax.ro