Info

MedLife continuă să susţină business-urile româneşti şi lansează un program de sprijin pentru IMM-uri pe platforma BCR, George

Articol cu conţinut publicitar

MedLife continuă să susţină business-urile...

Autor: Publicitate

27.05.2022, 08:00 173

MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate din România, continuă să vină în sprijinul mediului de business local şi lansează un program dedicat IMM-urilor, în cadrul platformei de banking digital a Băncii Comerciale Române, George. Astfel, MedLife devine şi primul partener de sănătate pentru companii din aplicaţia George.

Odată cu acest program, companiile mici şi mijlocii care au acces în aplicaţia băncii pot achiziţiona abonamente medicale IMM MedLife la preţuri preferenţiale, beneficiind de o reducere de 30%, până la mijlocul lunii iunie, şi continuând apoi cu alte oferte.

În România, IMM-urile reprezintă peste 90% din firmele care activează pe piaţă şi au o contribuţie semnificativă în economia locală. De aceea, buna funcţionare a microîntreprinderilor şi a mediului de afaceri românesc este în strânsă legătură cu starea de sănătatea a angajaţilor – o stare de sănătate bună are un impact favorabil pentru productivitatea unui business şi ajută la diminuarea costurilor generate de lipsa de eficienţă, concedii medicale, spitalizări sau prezenteism (situaţia în care un angajat este prezent la muncă, dar este prea obosit, bolnav sau stresat pentru a-şi desfăşura activitatea).

Totodată, în ultimii ani, a crescut deopotrivă interesul pentru sănătate în rândul angajaţilor, amplificat de contextul pandemic. În prezent, abonamentele medicale reprezintă cel mai solicitat beneficiu extrasalarial non-cash, după bonurile de masă. Acestea facilitează accesul rapid la servicii de prevenţie, cu ajutorul cărora angajaţii îşi pot monitoriza starea de sănătate şi pot depista din timp eventuale afecţiuni. Printr-o verificare constantă a stării de sănătate, ei pot evita tratamente sau intervenţii mai complicate şi mai costisitoare, atât din punct de vedere financiar, dar şi emoţional.

Suntem o companie antreprenorială născută în România, în urmă cu 28 de ani, şi am crescut sănătos cu know-how şi resurse locale. Înţelegem ce înseamnă un business la început de drum şi ştim cât de importantă este echipa pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Printr-o strânsă legătură cu mediul de business românesc, am dezvoltat constant produse şi soluţii personalizate, adaptate nevoilor şi specificului fiecărei industrii. În prezent, avem grijă de 768.000 de angajaţi, din 8.000 de companii, care ne-au ales cu încredere pentru a beneficia de soluţii complete de sănătate. Ne dorim să sprijinim în continuare afacerile din România, de aceea, ne-am unit forţele cu echipa BCR, una dintre cele mai mari companii din portofoliul MedLife, alături de care colaborăm de peste 15 ani, într-un parteneriat menit să ajute microîntreprinderile să asigure mai uşor servicii de prevenţie şi profilaxie pentru angajaţii lor”, spune Mirela Dogaru, Director Corporate şi Membru în Comitetul Executiv MedLife Group.

„George îşi dovedeşte, încă o dată, capacitatea de a fi un ecosistem de inovare digitală continuă, care trece dincolo de servicii şi produse financiare. Prin noul parteneriat pe care l-am încheiat cu MedLife, le oferim antreprenorilor acces rapid la pachete de abonamente medicale ce cuprind servicii gratuite sau cu discounturi semnificative pentru angajaţi, care pot fi oferite ca un beneficiu şi pot stimula competitivitatea firmei pe piaţa forţei de muncă. Considerăm că abonamentele la servicii medicale moderne reprezintă o investiţie absolut necesată pentru antreprenori, atât din perspectiva lor, cât şi a oamenilor care sunt parte dintr-o companie de succes. De la lansare şi până în prezent, am introdus peste 260 de funcţionalităţi în George şi vom continua să extindem gama de produse şi servicii cu valoare adăugată disponibile pe platformă, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru companii”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Distribuţie Retail, BCR.

Ce servicii medicale pot accesa IMM-urile cu ajutorul abonamentelor medicale MedLife?

MedLife pune la dispoziţia antreprenorilor 3 tipuri de abonamente IMM – Start, Start Plus şi Speranţă. Pachetele includ servicii gratuite şi cu discount, precum medicina muncii, hotline medical şi ambulanţă privată la sediu, numeroase analize, acces direct la consultaţii de specialitate, ecografii, servicii de stomatologie, asistenţă pre şi post natală, iar ponderea lor diferă în funcţie de pachetul selectat.

Prin intermediul abonamentelor medicale IMM MedLife, angajaţii au acces la un întreg ecosistem medical naţional de clinici, hyperclinici, laboratoare, spitale, farmacii şi cabinete dentare, în aproape 700 de unităţi proprii şi partenere din toată ţara, unde mii de medici, asistente şi infirmieri au grijă de sănătatea lor, zi de zi.

Mai multe detalii despre abonamentele şi serviciile MedLife dedicate companiilor pot fi găsite accesând: www.medlife.ro/servicii-companii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO