O bursa de 15.000 euro la EMBA University of Hull

30 oct 2017 Ziarul Financiar

Multumim tuturor pentru aplicatiile transmise! Castigatoarea bursei de 15.000 euro la EMBA University of Hull este: Carmen Antonie – Public Manager, Agentia Nationala Pentru Pescuit si Acvacultura. Felicitari!

Ziarul Financiar impreuna cu Banca Transilvania si Sif Moldova ofera o bursa la EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca. Programul EMBA este dublu acreditat international, de AMBA si AACSB.

Bursa este in valoare de 15.000 de euro si acopera taxele de scolarizare pentru cei doi ani de studiu. Inscrierea in competitie are loc in perioada 16 octombrie – 3 noiembrie a.c., printr-un email la adresa: office@ubbee.ro.

Competitia se adreseaza candidatilor care au minim 3 ani de experienta in management, dupa terminarea studiilor sau peste 8 ani de experienta profesionala. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba un certificat de limba engleza, nivel avansat. Detalii despre criteriile de admitere in program sunt disponibile pe siteul programului: www.ubbee.ro.  

Pasii pentru inscrierea in competitie sunt:

1.       Redactarea unui eseu de maxim 500 cuvinte in limba engleza despre beneficiile studierii unui program Executive MBA si cum vor fi folosite cunostintele dobandite in cadrul programului pe plan profesional si personal ale persoanei care semneaza recomandarile.

2.      CV in limba engleza – pe langa informatiile generale, candidatii trebuie sa mentioneze realizarile obtinute in business si in afara ariei de business, realizarile academice si contributia in societate sau contributia adusa anumitor comunitati.

3.      Obtinerea a doua recomandari, in limba engleza, din partea a doua persoane cu care lucreaza sau au lucrat. Recomandarile trebuie sa includa antetul companiei si datele de contact ale persoanei care semneaza recomandarile.

Cele 4 documente trebuie trimise pe adresa office@ubbee.ro pana in data de 3 noiembrie 2017 (inclusiv) cu subiectul "Bursa EMBA ZF".

Castigatorul bursei EMBA va fi anuntat in 10 noiembrie a.c. – direct si prin intermediul acestui site. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Noua generatie de cursanti va incepe EMBA-ul in 3 februarie 2018. EMBA-ul 100% britanic a fost lansat in anul 2014 printr-un parteneriat intrermediul universitar si cel de business: Universitatea Babes-BolyaiUniversity of HullBanca Transilvania si Electrogrup. In prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiaza peste 50 de manageri si antreprenori romani, alaturi de o comunitate de alumni in crestere.

 
Cuvinte cheie:
bursa
, banca transilvania
, zf
, emba

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide